KAŞ’IN Kalkan Mahallesi’ndeki Turistik bölgedeki tepeye dev bayrak dikildi
   Antalya’nın Kaş İlçesi’ne bağlı dünyaca ünlü Kalkan Mahallesi’nin üstündeki tepeye, tepenin sınırları içinde bulunan Kaş’a bağlı İslamlar Mahallesi Muhtarı Bayram Köprücü tarafından dev bir bayrak asıldı. Bayrak bölgenin her yerinden görülüyor.
   Kaş’a bağlı İslamlar Mahallesi Muhtarı Bayram Köprücü, İslamlar Mahallesi Akbel Mevkisi’ndeki, denizden 400 metre yüksekliğindeki Hülüme Tepesi’ne 12 metre yüksekliğinde bir bayrak direği dikti. Üç gönüllü arkadaşı ile birlikte, direğe 3X 5 metre ebadında, 15 metrekarelik dev bir Türk bayrağı çekti. Türk bayrağı, bölgenin her yerinden görülebiliyor. Çoşkuyla dalgalanıyor.
   Kaş’a bağlı İslamlar Mahallesi Muhtarı Bayram Köprücü yaptığı konuşmada” Hülüme Tepesi’ndeki direğe, bayrağımızı astık. Göndere çektik. Dev bayrağımız, Kaş’a bağlı Kalkan, Yeşilköy, Üzümlü, İslamlar mahallelerinin tamamından, ve Bezirgan Mahallesi’nin bir bölümünden görülüp, izlenebiliyor. Tepe, günün her saatinde rüzgarlı olduğu için bayrağımız gün boyu coşkuyla dalgalanıyor. Emeği geçen gönüllü arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
Editör: TE Bilisim