Kaş’ın ilk bayan noteri sönmez göreve başladı
    Kaş ilçesinde Hüsnü Selim Ovacıklı'nın yerine Kaş Noterliği'ne, İzmir'in Bergama ilçesi 2'nci noteri Özlem Sönmez atandı. Kaş'a atan ilk bayan noter olan Özlem Sönmez görevine başladı.
   Antalya’nın Kaş İlçesi Noteri Hüsnü Selim Ovacıklı’nın Antalya 7. Noterliği’ne atanması ile boşalan Kaş İlçesi Noterliği’ne, İzmir’in Bergama İlçesi 2. Noteri Özlem Sönmez atandı. Kaş’a atan ilk bayan Noter olan Özlem Sönmez görevine başladı. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Sönmez, Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde 18 yıl serbest avukatlık yaptıktan sonra, 2008 yılında Kars’ın Kağızman İlçesi Noteri olarak göreve başladı. 2013 – 2015 yılları arasında Demre İlçesi Noteri, 2015 -2018 yılları arasında da İzmir’in Bergama İlçesi 2. Noteri olarak görev yaptı. Ardından kendi isteği ile, Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü’nce Kaş Noteri olarak atandı.
   Evli ve iki çocuk annesi olan Kaş Noteri Sönmez yaptığı konuşmada” Kaş’a kendi isteğimle geldim. Daha önce iki yıl Demre Noteri olarak görev yaptım. Bölgeyi çok iyi tanıyorum.  Batı Antalya’nın turizm merkezi Kaş’ta görev yapmak, Kaşlılar’a hizmet etmek için geldim. Kaş’ta görev yapacak ilk bayan noter olmak onurunu taşımak benim için önemli. Dalış yapmak, profösyönel fotoğraf çekmek, müzikle ilgilenmek gibi hobilerim var. Kaş’ı tercih etmemin nedenlerinden biri de bu. Noterle ilgili sorunu olan vatandaşlarımıza, çalışma arkadaşlarımla birlikte  en iyi hizmeti vermeye çalışacağız “ dedi.
  
 
Editör: TE Bilisim