Kaş İlçesi’nin en eski ayakkabıcı tamircilerinden ve hediyelik eşyalar satan emekli 90 yaşındaki Bekir Göncü son yolculuğuna uğurlandı.
  Kaş’ta Göncü ailesinin en büyüklerinden 90 yaşında hayatını kaybeden Kaş’ın en eski esnaflarından olan Ayakkabı tamirciliği daha sonra müzik çalar, saz, kaset gibi hediyelik eşya satarak geçimini sağlayan daha sonra emekli olan 90 yaşındaki Bekir Göncü’nün ölümü Kaşlıları üzdü.  Merhum Bekir Göncü Cuma günü Cuma namazına müteakiben Kaş Merkez Süleyman Çavuş Camii bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından Kaş Merkez Yüzbaşı Hasan Fehmi Sokullu Mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verildi. Merhum Bekir Göncü’yü son yolculuğunda Kaşlılar, ailesi, akrabaları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Kaşlı vatandaşlar ve sevenleri ilçe merkezindeki camiden İlçe girişindeki mezarlığı merhumun cenazesini omuzlarında taşıdılar. Bir süredir yaşlılığa bağlı hasta olan 90 yaşındaki merhum Bekir Göncü 1 kız 1 oğlan olmak üzere 2 çocuğu vardı.
 
 Kaş Aydın Haber Gazetesi Ailesi olarak merhum Bekir Göncü amcamıza Allah’tan rahmet diler, mekanı cennet ruhu şad olsun. Nurlar içinde yatsın. Ailesine, akrabalarına ve sevenlerine başsağlığı diler, geride kalanlara Allah’tan sabır temenni ederiz. 
   
 
 
Editör: TE Bilisim