Antalya’nın Kaş İlçesi’nde 100 yaşın üstünde yaşamını sürdüren 3 kadının en büyüğü olan 105 yaşındaki Naime Aydoğan, Anneler Günü dolayısıyla  ormancılar tarafından ziyaret edildi.
    Kaş Orman İşletme Müdürü Süleyman Demir, beraberinde  eşi hemşire Munise Demir ve Gürsu Orman Bölge Şefi Bekir Kulaksız’la beraber, Kaş’ın en yaşlısı kadını olan Kaş’a bağlı Doğantaş Mahallesi’nde yaşayan 105 yaşındaki Naime Aydoğan’ın ziyaret etti. Ziyarette Kaş Orman İşletme Müdürü Süleyman Demir, Naime Aydoğan’ın Anneler Günü’nü kutladı.  Orman Bakanlığı’nca oluşturulan “Cennet  Anaları  Hatıra Ormanı’nda” kendi adına dikilen fidanın, Antalya Valisi Münir Karaloğlu tarafından gönderilen  sertifikasını verdi. Aydoğan’a, Anneler Günü nedeniyle bir demet çiçek, Orman Bakanlığı tarafından gönderilen 40 farklı aromatik bitkiden yapılan çay ve iki adet keçi boynuzu fidanı hediye etti.
   Ziyaretten çok mutlu olan Naime Aydoğan “Allah sizden razı olsun. Beni çok mutlu ettiniz dedi. Aydoğan 6 çocuğu olduğunu, kaç torunu, torunlarının kaş çocuğu olduğunu bilmediğini söyledi.
    Kaş Orman İşletme Müdürü Süleyman Demir’de ziyarette yaptığı konuşmada; Türkiye’de yaşamını sürdüren 100 yaş ve üstü 5 bin 529 annemiz var. Bunun 3 tanesi Kaş’ta. En yaşlısı Naime Aydoğan 105 yaşında. Bayındır Mahallesi’ndeki Hatice Öztürk 104 yaşında ve Sahil Kılınçlı Mahallesi’ndeki Fatma Issız 101 yaşında. Üçü adına Naime annemizi ziyaret ettik”dedi.
   
 
Editör: TE Bilisim