Kaş İlçesi’nde düzenlenen 4’üncü Sonbahar Voleybol Halk Turnuvası’nda Kalkan Esnaf Spor Takımı şampiyon oldu.
Antalya'nın Kaş ilçesinde bu yıl 4’üncüsü düzenlenen geleneksel Sonbahar Voleybol Halk Turnuvası’nda Kaş Adıyaman Çiğköfte Takımını yenen Kalkan Esnaf Spor Takımı şampiyon oldu. Kaş Belediyesi ile Kaş İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 4’üncü geleneksel Sonbahar Voleybol Halk Turnuvası maçları son gün oynanan Kaş Adıyaman Çiğköfte Takımı ile Kalkan Esnaf Spor Takımı final maçıyla tamamlandı. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) voleybol oyun kurallarının uygulandığı karşılaşmalar, katılım sayısına bağlı puanlama ya da eleme usulüne göre oynandı. Kazanılmış 2 set alan takım, yarı final ve final maçında kazanılmış 3 set alan takım galip ilan edildi.
Kaş’ın 3 kilometre Gökseki Mevkiinde bulunan kapalı Spor Salonunda yapılan turnuvanın final maçında Kalkan Esnaf Spor, Kaş Adıyaman Çiğköfte’yi yenerek şampiyon oldu. Sarıbelen Kooperatif’i mağlup eden Süleyman Çavuş Camii takımı ise üçüncü oldu. Kaş İlçesi’nde düzenlenen ve bir ay süren Geleneksel Sonbahar Voleybol Turnuvası turnuva maçları sonunda, dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları final maçı sonunda düzenlenen törenle verildi.
Kaş Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Murat Erdoğan turnuvayla ilgili olarak yaptığı konuşmada”Kaş Belediyesi ile Kaş İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzün ortaklaşa düzenlediği Geleneksel 4’üncü Kaş Sonbahar Halk Voleybol Turnuvasına katılan takımlar bir ay süreyle kıran kırana ve heyecanlı maçlar oynadılar. Kaş Sonbahar Halk Voleybol turnuvasına sporsever vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Turnuvada şampiyon olan Kalkan Esnaf Spor Takımının şampiyonluğunu tebrik ediyorum.  Ayrıca turnuvaya katılan tüm takımlara turnuvaya katıldıkları için teşekkür ediyorum. Kaş Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak önümüzdeki günlerde çeşitli sportif turnuvalar düzenleyeceğiz”dedi.
Geleneksel 4’üncü Kaş Sonbahar Halk Turnuvası’nda Kalkan Esnaf Spor ile Kaş Adıyaman Çiğköfte arasında oynanan final maçını Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, Kaş Hava Radar Komutanı Yüzbaşı Muhammet Hakan Erkuş, İlçe Müftüsü Ahmet Bayer, Sağlık Müdürü Dilek Kandur, Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Göktaş ve sporsever vatandaşlar tarafından izlendi.
 
Editör: TE Bilisim