Muğla’nın Seydikemer ilçesinde meydana gelen kazada, bir kişi yaşamını yitirdi. 3 kişi de yaralandı.
  Kaza dün gece Kaş – Seydikemer yolunun Seydikemer’e bağlı Eşen Mahallesi geçişinde meydana geldi. Muğla’nın Fethiye ilçesinden Kaş yönüne gelmekte olan Kaş’a bağlı Ova Mahallesi’nde yaşamını sürdüren Hüseyin Avcı (56) yönetimindeki 07 ANC 370 plakalı otomobil, karşı yönden gelen üç yabancı bayanın kullandığı, yabancı plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile Hüseyin Avcı ağır yaralandı. Yabancı uyruklu üç bayanda yaralandı. Yaralı bayanlara ve Hüseyin Avcı’ya ilk müdahale kaza yerinde 112 acil sağlık ekibi tarafından yapıldı. Adından ambulansla, Fethiye’deki hastanelere kaldırıldı. Fethiye’deki özel bir hastaneye kaldırılan Hüseyin Avcı, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
  Hüseyin Avcı’nın cenazesi, yakınları tarafından hastaneden alınarak, Kaş’a bağlı Ova Mahallesi’ne getirildi. Üç çocuk babası olan Avcı, Ova Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.
  KAŞ'TA TRAFİK KAZASI: 2 YARALI
 Antalya'nın Kaş ilçesinde A.B.'nin kullandığı otomobil akaryakıt istasyonuna girmek için dönüş yaptığı sırada karşı yönden gelen C.S yönetimindeki otomomobille çarpıştı. Kazada C.S'nin kullandığı otomobildeki E.S. ile İ.S. yaralandı.
Kaş Seydikemer yolunda saat 09.00 sıralarında A.B. kullandığı 48 F 9787 plakalı otomobiliyle akaryakıt istasyonuna girmek için sola dönüş yaptı. Bu sırada karşı yönden gelen C.S. yönetimindeki 48 AIM 072 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada C.S'nin otomobilinde yolcu olarak bulunan E.S ve İ.S. yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin müdahalesinini ardından Kaş Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Kaza akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı.
 
Editör: TE Bilisim