KAŞLI GÜREŞÇİLER DEMRE’DE MADALYALARI TOPLADI
     Kaşlı Güreşçiler Demre’de düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri Serbest Güreş Turnuvasında katıldığı 4 güreşçiyle 2 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük kazanarak başarılı oldular.
  Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Antalya’nın Demre İlçesi’nde, serbest güreş turnuvası düzenlendi. Kaş’tan 4 güreşçi katıldı. Kaşlı güreşçilerden 60 kiloda Talha Koray Gümüş, 77 Kilo Tunahan Hasar altın madalya kazandı. 100 Kiloda Aydın Yılmaz ikinci gümüş madalya kazandı. 77 Kiloda ise Faik Sarıca üçüncü olarak bronz madalya kazandı.
    Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Serbest Güreş Turnuvası’na, Demre’den 75 ve Kaş’tan 4 olmak üzere toplam 79 minik, yıldız ve genç güreşçi katıldı. Demre Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada,  Kaşlı güreşçilerden 60 kiloda Talha Koray Gümüş, 77 Kilo Tunahan Hasar kilolarında birinci olarak altın madalya kazandı. 100 Kiloda Aydın Yılmaz ikinci olarak gümüş madalya,77 Kiloda ise Faik Sarıca üçüncü olarak bronz madalya kazandı.
Demre İlçesinde düzenlenen Serbest Güreş Turnuvasında şu sonuçlar alındı. Minikler Kategorisinde 34- 38 kiloda birinciliği İsmail Barış Çetin, 44 kiloda Mehmet Avcı, 52 kiloda Kadir Eren Atlı aldı. Yıldızlar Kategorisinde 51 kiloda birinciliği Halil Ceylan, 60 kiloda Kaşlı Talha Koray Gümüş, 80 kiloda Serhat Atalay aldı. Gençler Kategorisinde ise 60 kiloda Mustafa Alahabalı, 77 kiloda Kaşlı Tunahan Hasar aldı.
   Minikler ve yıldızlarda üçer kiloda, gençlerde iki kiloda düzenlenen turnuvanın bitişinde ödül töreni düzenlendi. Turnuvada ilk dörde giren güreşçilerin ödüllerini Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Demre Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gümrükçü, Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, Demre İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mesut Dikili, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Koparıcı ve İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin şahin verdi.
 
 
Editör: TE Bilisim