KAŞLILAR İMECE USULÜ HASTANEYİ DONATIYOR
  Antalya’nın Kaş İlçesi’nde hayırsever vatandaşlar, Kaş Eğitim ve Sağlık Vakfı öncülüğünde, Kaş Devlet Hastanesi’nin donatmaya devem ediyor.
   Kaş’ta faaliyet gösteren Derya Plaj sahibi Ali ve İbrahim Yiğit, Kaş Devlet Hastanesi Kulak Boğaz Burun Polikliniği’ne, 47 bin lira bedeli olan “Endovizyon Sistemi” cihazını alarak bağışladı. Ali – İbrahim Yiğit, her yıl Kaş Devlet Hastanesi’ne 50 bin lira bağış yapıyor. Kaş’ta bir araya gelen 32 vatandaş, imece usulü vakfa yaptıkları bağışlarla, Göz Polikliniği’ne 65 bin lira değerinde bir adet “Otorefkeratometre” cihazı, Kardiyoloji Polikliniği’ne de 210 bin lira değerinde “Ekokardiyografi” cihazı kazandırdılar. Her üç cihazda Kaş Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından satın alınarak, Kaş Devlet Hastanesi’nde vatandaşların hizmetine sunuldu.
   Kaş Devlet Hastanesi’ni donatmaya devem eden Kaş Sağlık ve Eğitim Vakfı Başkanı Erdal Hacıvelioğlu yaptığı konuşmada” Kaşlı hemşerilerimiz, imece usulü güçleri ornanınca vakfımız öncülüğünde bir araya gelerek,  Kaş Devlet Hastanesi’nin sorunları çözmeye, eksikliklerini gidermeye devam ediyor. Hastanemizin ihtiyacı olan üç önemli cihazı daha, hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Yeni Kaş Devlet Hastanesi’nin açılışından bu yana yaklaşık 4 milyon liralık alet, cihaz ve tıbbi malzemelerini satın alarak, halkımızın hizmetine sunduk. Hastanemiz doktorlarını daha sağlıklı teşhis koymalarına, hemşerilerimizin başka hastanelere taşınmasının önüne geçtik. Yardımsever Kaşlı hemşerilerimizin hepsine teşekkür ediyoruz”dedi.
 
Editör: TE Bilisim