KAŞLI HUKUKÇU YAZAR İSMAİL GÖKÇE’DEN  YENİ KİTAP

Kaşlı  eski hakim, avukat İsmail Gökçe dördüncü kitabını yazdı. Gökçe'nin 'Hukuksal Yaşam' adlı kitabı okurlarıyla buluştu.

Antalya’nın Kaş İlçesi’nde yaşayan eski hakim, avukat İsmail Gökçe dördüncü kitabını yazdı. Gökçe’nin “Hukuksal Yaşam” adlı kitabı okurları ile buluştu. Kaşlı olan ve Kaş Kent Konseyi Başkanlığı’nı da yürüten Hukukçu İsmail Gökçe’nin “Hukuksal Yaşam” adlı kitabı, 80 sayfa. Bin adet basıldı. Hukuksal Yaşam, Gökçe’nin yazdığı dördüncü kitabı oldu. Gökçe daha önce de “Kaş”, “Belediye Mevzuatı” ve şiir demeti adlı kitapları yayımlanmıştı.

   Yeni kitabı ile ilgili olarak İsmail Gökçe yaptığı konuşmada”Hukukla yaşam yaşamın iç içe olduğunu belirterek, toplumsal yaşamın en önemli kuralı, olmazsa olmazı hukuktur. Hukuk, toplumdaki her bireye ekmek su kadar gereklidir. Toplum olabilmenin en önemli ögesidir. Günlük yaşamımız hukuk kuralları içinde geçmektedir. Bu nedenle toplumun birer ferdi olarak, hukuk kuralları içinde yaşamayı öğrenmeliyiz. Bu kitabımda bunu anlatmaya çalıştım. Kitabımda yer alan bazı yazılar, daha önce günlük gazetelere ve dergilerde yayınlanmış olan yazılardan ve gündelik yaşamı ilgilendiren yazılardan oluşuyor. İlk kitabı olan Kaş adlı kitabın ikinci baskı olarak yakında bin 500 adet basılacak. Aralık ayında da beşinci kitabım olan “Kaş’a Yeni Vizyon” adlı kitabım, okurlarım ile buluşacak” dedi.
  
 
Editör: TE Bilisim