Kaşlı iş İnsanı Selahattin Demirci, son yolculuğuna uğurlandı.
 Kaş Orman İşletme Müdürlüğü’nden emekli memur olan ve Kaşlı İş İnsanı merhum 74 yaşındaki Selahattin Demirci’nin son yolculuğuna Kaş İlçe Kaymakamı Bülent Karacan, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş Emniyet Müdürü Erkan Kaçar, eski Kaş belediye Başkanları Emin Erdem, Abdullah Gültekin, Halil Kocaer, Kaş Belediye meclis üyeleri, siyasi parti Kaş İlçe Başkanları, Oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasiler olmak üzere ailesi, akrabaları, dostları, arkadaşları, sevenleri ve Kaşlı vatandaşlar katıldılar. Öğle namazına müteakiben Kaş Merkez Süleyman Çavuş Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından cenaze tabutu cami önünden cenazeye katılanların omuzlarında Kaş Yüzbaşı Hasan Fehmi Sokullu Mezarlığı’na kadar taşındı. Daha sonra mezarlıkta toprağa verildi.
 Merhum Selahattin Demirci uzun süredir rahatsız ve tedavi görüyordu.
Kaş Belediyesi ve büyükşehir belediye meclis üyesi Fırat Demirci’nin babası olan merhum Selahattin Demirci 2 kız ve 3 erkek olmak üzere 5 kardeş olan Demirci, evli ve 1 erkek ve 1 kız evladı vardı.
Kaş Aydın Haber Gazetesi olarak Demirci ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diler, merhum Selahattin Demirci’ye Allah’tan rahmet, cenneti mekan olsun.
 
Editör: TE Bilisim