Yağlı Güreş Akdeniz Bölge Sorumlusu, eski güreşçilerden ve Kaşlı işadamı Tevfik Kenan Demirci, son yolculuğuna uğurlandı.
Yağlı Güreş Akdeniz Bölge Sorumlusu, eski güreşçilerden ve Kaşlı işadamı Tevfik Kenan Demirci (64),son yolculuğuna  ailesi, akrabası başta olmak üzere kaşlı vatandaşların yanısıra siyasetçiler, belediye başkanları, yağlı güreşçiler, güreş ustaları, güreş hakemleri, Kaş Belediye Başkan Aday Adayları, sivil toplum örgütü temsilcileri, Kaş belediye Başkanı Halil Kacer ve belediye meclis üyeleri katıldılar. Öğle namazına müteakiben Kaş Merkez Süleyman Çavuş Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kaş’taki Yüzbaşı Hasan Fehmi Sokullu Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Kaşlı İşadamı 64 yaşındaki Tevfik Kenan Demirci, 4 Temmuz 2018 tarihinde Kemer İlçesi’ne bağlı Beldibi Mahallesi’nde trafik kazası geçirmişti. O tarihten bu yana Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Demirci  yaşamını yitirdi. Merhum Demirci, bir dönem CHP’den Kaş Belediye Meclisi Üyeliği, 2004- 2009 yılları arasında da iki  dönem  Ak Parti’den Kaş İl Genel Meclisi Üyesi olarak görev yapmıştı. Ak Parti Kaş İlçe Yönetim Kurulu üyesi olarak da görev yaptı. 2014 yılında Ak Parti’den Kaş Belediye Başkanı aday adayı oldu. Uzun yıllardır Yağlı Güreş Akdeniz Bölge Sorumlusu ve yağlı güreş hakemi olarak da görev yapıyordu.
  Merhum Tevfik Kenan Demirci 2 kız ve 3 erkek olmak üzere 5 kardeş olan Demirci,  Evli ve iki kız evladı vardı.
 
 
Editör: TE Bilisim