KAŞ’A BİR GURUR MADALYASI DAHA
Kaş Belediyesi Kadın Güreş Takımı Güreşçisi Hatice Naz Dayı Türkiye üçüncüsü oldu.
Balıkesir İlinde düzenlenen Yasemin Adar U20 Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası’nda,
Kaş Belediye Güreş Takımı Güreşçilerinden, 62 kg’da Hatice Naz Dayı Türkiye 3’üncüsü olarak bronz madalya kazandı. Diğer güreşçilerden Ayşe Yeşildağ 50 kg’da Türkiye 5’incisi ve Ayşe Hilal Bozdağ ise 53 kg’da Türkiye 5’incisi olarak Kaş’ı gururlandırdılar.
Kaş Belediye Güreş Takımı hocası Barış Alagöz Balıkesir’de yapılan Türkiye Güreş Şampiyonasıyla ilgili olarak yaptığı konuşmada” Balıkesir İlinde düzenlen U 20 Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonasında Kaş Belediye Güreş Takımı ilk defa katıldığı şampiyonada 62 Kg’da Hatice Naz Dayı ‘nın üçüncülüğü ve diğer güreşçilerimizden 50 Kg’da Ayşe Yeşildağ ve 53 Kg’da  Ayşe Hilal Bozdağ kilolarında Türkiye beşincisi oldu. İlk defa katıldığımız Türkiye Güreş Şampiyonasında güreşçilerimiz başarılı sonuçlar alarak bizleri ve Kaşlıları gururlandırdılar. Bizim gurur kaynağımız oldu. Başta Kaş Belediye Başkanımız Mutlu Ulutaş ve Kaş İlçe Gençlik Hizmetler Müdürümüz Yılmaz Kurt’a ayrıca bizleri her zaman destekleyen herkese çok teşekkür ederiz”dedi.
KAŞ BELEDİYE GÜREŞ TAKIMI HOCASI ALAGÖZ’E EN CENTİLMEN HOCA ÖDÜLÜ
Balıkesir İlinde düzenlenen Yasemin Adar U 20 Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonasında Kaş Belediye Güreş Takımı Hocası Barış Alagöz’e  En Centilmen Hoca Ödülüne layık görüldü. Başarılı güreş hocası yaptığı konuşmada”Kaş Belediyesi güreş hocası olarak En Centilmen Hoca Ödülüne layık görüldüm. Bana bu ödülü layık gören Türkiye Güreş Federasyonumuza çok teşekkür ederim. Bu ödülü ben Kaşlılar adına aldım”dedi.
 
Editör: TE Bilisim