Kaşlı Ressam Aysel Arısoy beşinci kişisel sergisini Kaş'ta açtı.
Kendisi Antalya’nın Kaş İlçesi’nden olan ressam Aysel Arısoy, beşinci kişisel sergisini Kaş İlçesi’ne bağlı Kalkan Mahallesi’ndeki Kalkan Kültürevi’nde açtı. Aysel Arısoy’un sergisinin açılışına Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, Kalkan Kültürevi Yöneticisi Fatoş Bakır Yüksel, CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, Kaş ve Kalkan’da yaşamını sürdüren yerli ve yabancı sanatçılar, sanatseverler ve sanatçının dostları katıldı.
   Serginin açılışında bir konuşma yapan Kaşlı ressam Aysel Arısoy yaptığı konuşmada”Resim yapmak küçüklüğümden beri tutkumdu. 2009 yılında yılında İstanbul Üsküdar Kandilli Kız Lisesi’nden “resim dalında en yetenekli öğrenci” olarak mezun olunca sanat okumaya karar verdim. Bu hayalimi Doğuş Üniversitesi’nde burslu olarak gerçekleştirdim. Yedi Tepe Üniversitesi’nde yüksek lisansıma devam ediyorum. Bu benim beşinci kişisel sergim. Dokuz da karma sergiye katıldım. Bu sergimle, kendi memleketim olan Kalkan turizmine sanat olarak katkı sağlamak istedim”dedi.
   Ressam Aysel Arısoy’un sergisinde çoğunluğu tuval üzerine yapılmış, yağlı boya, füzen, gravür baskı, aquatint baskı teknikleri ile yapılmış 20 tablosu yer alıyor. Sergi bir ay açık kalacak.
 
Editör: TE Bilisim