Kaş İlçesindeki siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve Kaş belediye Başkanı ve meclis üyeleri hep birlikte Antalya Büyükşehir belediye Başkanı Muhittin Böceği ziyaret ettiler.
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ve belediye meclis üyeleri, Kaş İlçe siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütleri beraber Antalya Büyükşehir belediyesine çıkarma yaparak, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittim Böceği makamında ziyaret ettiler. Kaşlı heyet Kaş OSB ve Kınık Hal yatırımı için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittim Böcek’ten destek ve yardım istediler.  KUTSO Başkanı Murat Günay, Başkan yardımcısı Bayram Karagül ve Kaş Kent Konseyi başkanı İsmail Gökçe Kaş OSB'nin Kaş'a kazandırılması için daha önceleri  önemli çalışmalar yapmışlardı.
Kaş belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, AK parti Kaş ilçe başkan vekili Osman Erer, CHP Kaş ilçe başkanı Mehmet Vural Arıkan, İYİ parti Kaş ilçe başkanı İsmail Şah Yılmaz, Ak parti Büyükşehir meclis üyeleri Tevfik Taner ve Fırat Demirci, CHP Büyükşehir meclis üyesi Halil Arıkan, İYİ parti Büyükşehir Meclis üyesi Mustafa Baskak ve Şükrü Koçak, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  (KUTSO) Bayram Karagül ,Kaş Kent Konseyi başkanı Av.İsmail Gökçe,CHP Kaş eski ilçe başkanı Ulaş Akbaş, Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, Esnaf Odası Başkanı Ali Çalışkan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile istişare toplantısı yaptı. Başkan Yardımcısı Bayram Karagül yaptığı konuşmada "Kaş OSB Türkiye'de üretici halleri konusunda güzel bir örnek olacak" diye konuştu.
 Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş da yaptığı konuşmada” Kaş OSB ve Kınık hal projesinin Kaş halkı için çok ömemlidir mutlaka yapılmalıdır”dedi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, toplantıların ve istişare halinde olmanın çok önemli olduğunu belirterek, sorunlara en çabuk ve en doğru şekilde çözüm bulmanın yolunun sürekli iletişim halinde olmaktan geçtiğini ifade ederek, Kaş OSB ve Kınık Hal projesi yatırımını yapacaklarını söyledi.  Antalya Büyükşehir belediyesi olarak iş camiamızın her zaman yanındayız. Kaş OSB başta olmak üzere, tüm diğer konularda gereken desteği vereceğiz" dedi.
 
Editör: TE Bilisim