Çanakkale Zaferinin 106’ncı yıldönümü 18 Mart Perşembe günü Kaş’ta Cumhuriyet Meydanı’nda 10:30’da düzenlenecek olan törenlerle kutlanacak.
 Antalya’nın Kaş İlçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Törenlerle kutlanacak. 18 Mart Perşembe Günü öğle namazından önce Kaş İlçe Müftülüğüne ait tüm camilerde şehitlerin ruhuna mevlit proğramı düzenlenecek.
 İlk Tören Cumhuriyet Meydanı’nda 18 Mart Perşembe Günü Saat 10:30’da gerçekleştirilecek. Cumhuriyet Meydanında, Atatürk Anıtına Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı Çelenklerinin konulması, ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile Göndere Bayrak çekilmesi törenleri gerçekleştirilecek. Günün anlam ve önemini belirten konuşması yapılacak. Günün anlam ve önemini belirten şiirler okunacak. Etkinlikler Oratoryo gösterisi, müzik dinletisi, Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü çerçevesinde yapılan Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışmalarında dereceye giren öğrenciler tören sırasında yetkililer tarafından ödüllendirilecek. Tören kapanış proğramıyla sona erecek.
 
18 Mart Perşembe günü hava muhalefeti olması durumunda Anma Proğramı saat 11:00’da Kaş’ın Gökseki Mevkiinde bulunan Kaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda yapılacak.
 
 
Editör: TE Bilisim