KAŞ KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANI ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTAR YEMEĞİNE KATILDI
Antalya’nın Kaş ilçesinde kaymakam ve belediye başkanı, Anneler Günü dolayısıyla şehit anneleri ile bir araya geldi, gününü kutladı ve hediyeler verdi.
Kaş İlçesi’nin Çukurbağ Yarımadası’nda bulunan Kaş Belediyesi İnceboğaz Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı’nda düzenlenen iftar yemeğinde Kaş İlçe Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ve Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Anneler Gününde şehit anneleri ile bir araya geldi.
Şehit annelerinin gününü kutlayan Yazıcı ve Ulutaş, onlara hediye verdi.
Kaymakam Yazıcı programda yaptığı konuşmada,  “Kahraman şehit ve gazilerimizin eli öpülesi kıymetli anneleri başta olmak üzere tüm annelerin, anneler günü kutlu olsun.Memleketimizin bekası için geleceği için faydası için emek harcayan başta aziz şehitlerimizin aileleri olmak üzere herkesten Allah razı olsun. Bizler de sizlerin birer evladı olarak bu ülkeyi ayakta tutacak, ileriye taşıyacak her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Minnet ve şükran duygularımızı her ortamda sizlere ifade etmekten geri kalmayacağız. Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum” dedi.
Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş  düzenledikleri iftar yemeğine katılan şehit ailelerine teşekkür ederek, “Tüm annelerimizin özellikle de şehit annelerimizin Anneler Gününü tebrik ediyorum. Anneler sayesinde bizler varız, onlara müteşekkiriz.” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim