Kaş'ta 27 Aralık Atatürk Kır Koşusu yapıldı.
   Kaş İlçesinde İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte organize ettiği Geleneksel 27 Aralık Atatürk Kır Koşusu düzenlendi. Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarının ögrencilerinin katıldığı geleneksel koşu Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi. Sporcular şampiyon olmak için ve iyi bir derece edebilmek için kıyasıya koşarak yarıştılar.


   Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Melih Eroğlu 27 Aralık Atatürk Kır Koşusuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada;" Kaş İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün birlikte organize ettiği Geleneksel 27 Aralık Atatürk Kır Koşusu ilçemizdeki okullarımızın katılımıyla gerçekleşti. Dereceye giren öğrencilerimize Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. Atatürk Kır Koşusuna katılan tüm sporculara ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim."Dedi.


   27 Aralık Atatürk Kır Koşusuna derece giren sporculara Cumhuriyet Meydanı'nda ödül töreni düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen ödül törenine Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Melih Eroğlu, Gençlik ve Spor Kaş İlçe Müdürü  Abdülhamit Özkoçak, Milli Eğitim Şube Müdürü Nurullah Karaman, Okul müdürleri, öğretmenler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Dereceye giren sporculara ilçe Milli Eğitim Müdürü Melih Eroğlu, Gençlik ve Spor Kaş İlçe Müdürü Abdülhamit Özkoçak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurullah Karaman, İlçe Spor Koordinatörü İlker Şekerci tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi.


   27 Aralık Atatürk Kır Koşusu etkinliğine ve madalya törenine katılan protokol üyeleri ve sporcular Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'nın önünde günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla tören sona erdi.

PATARA'DA KEŞİF GÜNÜ PATARA'DA KEŞİF GÜNÜ

Editör: ADEM AYDIN