ÇİFTLİĞİN TEL ÖRGÜLERİNE ASILI ATATÜRK POSTERİNİ İNDİRMEK İSTEDİLER
  Kaş ilçesinde bir çiftliğin bahçe duvarındaki tel örgülere vidayla asılı olan Atatürk posteri kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çıkarılmak istendi.
    Antalya’nın Kaş ilçesindeki bir çiftlikte asılı olan Atatürk posteri, kimliği belirsiz kişiler tarafından indirilmek istendi. Kimliği belirsiz kişiler, bir panoda vidalı biçimde asılı olan Atatürk posterini iki yönden aşağı indirdi. Kaş İlçesi’ne bağlı Sarılar Mahallesi Çamlı Boğaz mevkisi D – 400 karayolu kıyısındaki Atakan Gedikoğllu adlı vatandaşa ait olan Kır Çiçeği Çiftliği’nin çevreleyen korkuluklara, Atakan Gedikoğlu tarafından 29 Ekim 2019 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 96. Yıldönümü nedeniyle, büyük bir Türk bayrağı ve biraz aşağısına Atatürk posteri yerleştirildi. Özel yapım olan Türk bayrağı ve Atatürk posteri vidalarla panolara kalıcı olarak takıldı. Yoldan gelip geçenlerin ilgi odağı oldu. Ancak Atatürk posteri gece yarısı yerinden indirilmeye çalışıldı.
    Çiftliğin sahibi Atakan Gedikoğlu yaptığı konuşmada”21 Ocak gecesi sabaha karşı çiftliğimde bulunan köpekler durmadan havlamaya başladı. Ben de mefonla kim var, ne yapıyorsunuz diye bağırdım. Köpeklerimi o yöne doğru yönlendirdim. Sabah kalktığım zaman Kaş’a gitmek için aracımla ana yol kapısından çıkarken, Atatürk posterinin iki üst ve yan vidasının çıkarıldığını gördüm. Aşağıdaki iki vidasını zorlamışlar. Ama çıkaramamışlar. Atatürk posteri duvarın üstüne düşmüş vaziyette duruyordu.  Zannederim köpeklerden korkarak kaçmışlar. Atatürk posterinin tamamını indirememişler. Jandarmaya haber verdim. Sonra da yapılan incelemenin ardından hemen yerine taktım. Daha önce de çiftliğin bazı çitlerini kırdılar. Bu bölgede ya bana düşman biri veya birileri var. Veya Atatürk düşmanı, cumhuriyet düşmanı birileri var. Ben bu posteri ve bayrağı bir asker çocuğu olarak, bu vatana olan borcum olarak astım. D- 400 karayolunun hemen kıyısına astım ki, gelen geçen görsün. Çocuklarımız, vatandaşlarımız Atatürk’ü bir kez daha hatırlasın diye astım” dedi.
   Gedikoğlu, durumu Kaş Jandarma Komutanlığı’na bildirdiğini, jandarmanın gelip tutanak tuttuğunu belirtti.
   
 
Editör: TE Bilisim