Antalya’nın Kaş ilçesinde Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ve küçük kızı Liva, Kaş Emniyet Müdürü Volkan Cansever ve polis ekiplerince vatandaşların,  Ramazan Bayramı’nı huzur içerisinde  geçirmelerini, trafikte güven içinde seyahat etmelerini  amacıyla sağlamak amacıyla “Bayramınız kemerli olsun” trafik uygulaması yapıldı.
Kaş İlçesi’nde “Bayramınız kemerli olsun” trafik uygulaması,  İlçe merkezi Atatürk Bulvarı trafik kontrol noktasında yapıldı. Uygulamaya Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, kızı Liva, İlçe Emniyet Müdürü Volkan Cansever ve Kaş İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri katıldı. Emniyet kemeri kullanımına dikkat çekmek için İçişleri Bakanlığı tarafından ‘ Bayramınız Kemerli Olsun’ mottosuyla başlatılan emniyet kemeri uygulamasına katılarak ilçedeki cadde, sokak ve meydanlarda araçlara, sürücülere ve yolculara emniyet kemerinin kullanımının önemini hatırlatarak uyarılarda bulundular.
Kaş’a gelen ve ilçeden başka yerlere gidecek tüm araçlar durdurularak, emniyet kemeri denetimi yapıldı. Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, kızı Liva, Kaş Emniyet Müdürü Volkan Cansever ve polis ekipleri tüm sürücülere hoş geldiniz diyerek, kemer takıp takmadıklarını kontrol etti. Sürücülere ve yolculukları boyunca mutlaka emniyet kemeri takmaları, emniyet kemeri takmanın hayat kurtardığı yönünde uyarılarda bulundular. Kazasız, belasız, üzüntüsüz şeker tadında bir bayram geçirmelerini dileyerek, emniyet kemerinin önemini hatırlattılar.
Denetimlerle ilgi olara Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı yaptığı açıklamada” Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçemize gelen giden araç yoğunluğu ve yoğun trafik var. Vatandaşlarımızın bayram öncesi huzur ve güven içinde seyahat edip, evlerine güvenli, sağlıklı bir biçimde dönmeleri için uyarılarda bulunuyoruz. Sevindirici olan sürücülerin nedeyse tamamının emniyet kemeri takdığını gördük. Bu çok sevindirici” dedi.
 
Editör: TE Bilisim