Kaş İlçesinde Kurban Bayramı Namazı ilçedeki bütün camilerde  11 Ağustos Pazar günü sabah Saat 06:51’de kılınacak. Kaş’ta Resmi Bayramlaşma Programı Kurban Bayramın 1’inci günü olan 11 Ağustos Pazar günü Saat 18:00’de Kaş İlçe Halkı ve Kamuda görevli personelin katılımları ile Cumhuriyet Meydanı’ndaki Belediye (Orman) Çay Bahçesinde yapılacak.
Kurban Bayramı dolayısı ile geleneksel olarak gerçekleştirilen resmi bayramlaşma programında Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan, protokol, resmi daire amirleri, müdürleri ve vatandaşlar ile birlikte olacak. Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan Kurban Bayramı dolayısı ile yayınladığı tebrik mesajında ; “ Tüm çalışma arkadaşlarımın ve vatandaşlarımızın bayramını kutlar, Kurban Bayramı’nın Milletimize birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma, sağlık, mutluluk, barış, ve huzur getirmesini dilerim “ dedi.
Kaş’ta Resmi Bayramlaşma Programı Bayramın 1’inci günü olan 11 Ağustos Pazar günü Saat 18:00’de İlçe Halkı ve Kamuda görevli personelin katılımları ile Cumhuriyet Meydanı’ndaki Belediye (Orman) Çay Bahçesinde yapılacak.  Aynı gün Saat 18:00 ‘de bayramlaşmanın ardından Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kaş TCSG-20 BOT Komutanlığı ziyaret edilecek. Kaş İlçe Kaymakamı ile beraber Garnizon Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Kaş Kapalı Cezaevine bayram ziyaretinde bulunacaklar. Kaş Cezaevi ziyareti için Cumhuriyet Başsavcılığı ile ön mutabakat sağlandıktan sonra proğram uygulaması yapılacak. Ziyaret Programları Çerçevesinde ilçede ikamet eden Şehit yakınları ve Gazi aileleri bayram süresi boyunca bizzat Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, İlçe Müftüsü, Orman İşletme Müdürü, Milli Eğitim Müdürü, İlçe Tarım ve Orman Müdürü,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü ve personellerinin eşliğinde bayram ziyaretleri gerçekleştirilecek.
 
 
Editör: TE Bilisim