Kaş ilçesinde koronavirüs konulu toplantı yapıldı. Toplantıya katılanlar virüse karşı önlemlere dikkati çekmek amacıyla maske taktı.
  Antalya’nın Kaş İlçesi’nde “Koronaviüs” konulu toplantı yapıldı.Kaş Belediyesi Kalkan Hizmet Birimi’nde yapılan Koronavirüs toplantısı’na Kaş Belediye Başkanı Mutlu  Ulutaş, İlçe Sağlık Müdürü Doktor Dilek Kandur, Kaş Devlet Hastahanesi Başhekimi Uz. Dr. Serdar Yılmaz ve Devlet Hastanesi Müdürü Hüseyin Teke katıldı. Toplantıda, Kaş İlçesi’nde küresel bire salgın haline gelen Koronovirüs hastalığına karşı bugüne kadar alınan önlemler ve bundan sonrasında alınabilecek önlemler masaya yatırıldı.
   Toplantının açılışında bir konuşma yapan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş yaptığı konuşmada”  Bugüne kadar gerekli çalışmaları yapıyoruz. İlçe genelinde dezenfektan çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Bundan sonrada önlemleri belediye olarak, devletin diğer kurumları ile işbirliği içinde yürüteceğiz. Halkımıza şunu öneriyoruz. Panik yapmayın. Devletimizin ilan ettiği kurallara uyarak, dikkatli biçimde bu süreci atlatacağız. Belediye olarak bu süreçte üzerimize düşen görevi yapıyoruz ve yapacağız. Ancak vatandaşımız benim mahalleme, benim bölgeme hastalık gelmez gibi bir vurdum duymazlık içinde olmamalı.  Unutmayalım ki, hasta bir tüm çevresini tehlikeye atabilir”dedi.
   Ardından Sağlık Bakanlığı’nın bilinçlendirme çalışmaları doğrultusunda, Kaş’ta da aynı yönde çalışmalar yapılmasına karar verildi. Hazırlanacak afişlerle bilbordlarda duyurular yapılmasına,  vatandaşlara bilinçlendirme broşürleri dağıtılmasına karar verildi. Vatandaşların bu konuda daha duyarlı hale gelmesi için her türlü çalışmanın acilen yapılması kararı verildi.
  
 
 
Editör: TE Bilisim