Antalya’nın Kaş İlçesi’nde, eğitim yöneticilerinin katıldığı bir eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı.
   Kaş İlçesi’ne bağlı Kalkan Mahallesi’nde eğitim öğretim yapan Turan Erdoğan Yılmaz Fen Lisesi toplantı salonunda yapılan toplantıya, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan başkanlık etti. Toplantıya Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, Kaş İlçesi’nde eğitim öğretim yapan ilk, orta ve liselerin müdürleri ve müdür yardımcıları  katıldı.
   Toplantıda bir konuşma yapan Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan yaptığı konuşmada”Eğitimciler olarak çok önemli görevlerimiz ve sorumluluklarımız var. En önemli görevimiz başarılı olmak. Başarılı olmanın en büyük yolu, veli, öğrenci, öğretmen ve idareci işbirliği. Bu işbirliğinin motoru, okul müdürleri, müdür yardımcıları ve öğretmenlerdir. İşbirliğini önce yönetici, öğretmen, öğrenci olarak okulda sağlayacağız. Bu işbirliğine velilerimizi dahil edeceğiz. Buradan başarı çıkacaktır. Öğretmenlerimiz eğitimin en önemli ögesidir. Öğrencilerimizi başarıya götürecek olan onlardır. Okul yöneticileri de eğitimin uç beyi ve eğitimin en önemli kişileridir. Görevimizin ağırlığını ve sorumluğunu bileceğiz. Buna göre çalışacağız. Bu ülkeyi kalkındıracak, geliştirecek en önemli öge eğitimdir. Hepimiz görevimizi en iyi şekilde yapacağız. Buna mecburuz. Sorunları çözmek hepimizin görevi” dedi.
   Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un selamını, okul yöneticilerine ileten Arslan, bakanın isteklerini anlattı. Okul müdürlerini dinledi. Sorunları not etti. Onlarla sohbet etti. Toplantı sonunda Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, ziyaretin anısına İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan’a bir plaket takdim etti.
 
 
Editör: TE Bilisim