Kaş İlçesinde Emin Erdem Meydanının ismi “ 15 Temmuz Demokrasi Meydanı “ olarak değiştirildi.  Kaş Belediyesi'nin ağustos ayı meclis toplantısında darbe girişimine tepkiler dile getirilirken, tüm partilerin hazırladığı ortak bildiri okundu. İlçedeki Emin Erdem Meydanı'nın adı da meclisin oy çokluğuyla aldığı kararla "15 Temmuz Demokrasi Meydanı " olarak değiştirildi.

      Antalya’nın Kaş İlçe Belediyesi Ağustos Meclis toplantısında Kaş Emin Erdem Meydanı’nın ismi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı olarak değiştirildi.  Kaş Belediye Meclisinin Ağustos ayı toplantısında İlçe merkezindeki cadde ve meydanlardan birisine  “ 15 Temmuz Demokrasi Meydanı “ isminin verilmesi hususu gündemin 9’uncu maddesi olarak görüşüldü. Görüşmeler sonucu bazı meclis üyelerinin karşı çıkmalarına rağmen yapılan oylama ile Emin Erdem meydanının isminin “ 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ” olarak değiştirilmesi kabul edildi.

    Kaş’ta  1994-2004 Yılları arasında  2 dönem Doğru Yol Partisi’nden  Kaş Belediye Başkanlığı yapan Emin Erdem’in ismi görev yaptığı dönemde Kaş Belediye Meclisinin tavsiyesi ve  aldığı karar ile kentin büyük meydanlarından birisi olan eski top sahasına   verilmiş ve bu meydan yıllarca Emin Erdem Meydanı olarak resmiyet kazanarak anılmıştı.

     Kaş Belediye Meclisinin Ağustos ayı toplantısında aldığı karar ile değişikliğe gidilmesi sonucu  Emin Erdem meydanı’nın  ismi “ 15 Temmuz Demokrasi Meydanı “ olarak değiştirildi.
 
Editör: TE Bilisim