KASABA ŞEHİT YUSUF POLAT YATILI BÖLGE ORTAOKULU TARAFINDAN ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİĞİ
  Kaş’ın Kasaba Mahallesi’nde Engelliler Haftası nedeniyle 10-16 Mayıs tarihlerinde kutlanan Engelliler Haftası etkinliklerle kutlandı.
  Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, "10-16 Mayıs Engelliler Haftası" kapsamında Kaş İlçesinin Kasaba Mahallesindeki Kasaba Şehit Yusuf Polat Yatılı Bölge Ortaokulu tarafından düzenlenen programa katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldıktan sonra;
Programda Kurulan Seramik, Yemek, Müzik, Spor gibi çeşitli Atölyeler ziyaret edildi. Atölyelerin ardından; Yüz boyama, Futbol etkinliği, Pandomim gösterisi, Palyaço gösterisi, Baloncuk şovu, Survivor parkuru, Çiçek dikimi gibi standlar ilçe protokolü tarafından ziyaret edildi. Program Müzik Şöleni ve Karaoke etkinlikleri ile devam etti.
Program, katılımcı öğrencilere ev sahibi Kasaba Şehit Yusuf Polat Yatılı Bölge Ortaokulu tarafından anı olarak hediye dağıtımı yapılarak sona erdi.
 
KAŞ BELEDİYE BAŞKANI ULUTAŞ’TAN ENGELLİLERE ZİYARET
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, “10-16 Mayıs Engelliler Haftası” dolayısıyla ilçedeki engellileri evlerinde ziyaret etti.
Kaş İlçesinin Kasaba Mahallesi’nde engelli Mustafa Ünal, Çeşme Mahallesi’nde de Firdevs Caner ve Sinem Topçu’yu evlerinde ziyaret eden Başkan Mutlu Ulutaş,  ailelerle bir süre sohbet etti, onların taleplerini dinledi. 
Ziyaretlerle ilgi Kaş Belediye Başkanı Ulutaş yaptığı konuşmada”Tüm engelli vatandaşlara sağlıklı, huzurlu bir hayat diliyorum. Rabbim, onların yardımcısı olsun, ailelerine güç ve sabır versin” dedi.
Ziyaretlerde, Kaş Belediye Başkanı Ulutaş’a BelediyeSosyal İşler Müdürü Ahmet Güler eşlik etti. Kaş Belediye Başkanı Ulutaş ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından  engelli ve ailelerine çiçek ve tatlı takdim edildi.
 
 
Editör: TE Bilisim