Kaş İlçe kaymakamı Bülent Karacan, 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle Kaş İlçesindeki okullarda eğitim gören engelli öğrencileri ve aileleri ile bir araya geldi.
Kaş İlçe kaymakamı Bülent Karacan, 3 Aralık Engelliler Günü münasebeti ile Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitim gören engelli öğrencileri ziyaret etti. Engelli Öğrenciler ve ailelerine öğle yemeği ikram eden Kaymakam Karacan  öğrenci ve velileri ile tek tek sohbet etti. Kaymakam Karacan devlet olarak her zaman yanlarında ve destekçileri olduklarını belirterek, öğrencilere hediyeler verdi.
  KAŞ KENT KONSEYİ BAŞKANI GÖKÇE’DEN ENGELLİ ÇALIŞKAN VE ATILMAZ’A ZİYARET

  Kaş İlçesinde 3 Aralık ‘’Engelliler Günü’’ dolayısı ile engelli vatandaşlarımız ziyaret edildi. Kaş İlçesi merkez Andifli Mahallesi başta olmak üzere ilçenin birçok yerinde Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşları tarafından sosyal Sorumluluk projesi kapsamında engelli vatandaşlarımız için ziyaretler yapıldı. İlçenin değişik yerlerinde etkinlikler düzenlendi ve toplantılar yapıldı.
   Kaş Kent Konseyi Başkanı İsmail Gökçe ve yürütme Kurulu üyesi Tarım İlçe Müdürü Gökhan Göktaş ile birlikte Kaş İlçesinde bulunan engelli vatandaşımız Dilek Çalışkan ve ailesini ziyaret ettiler. Ziyaretten çok mutlu olduğunu belirten Dilek Çalışkan çok mutlu olduğunu söyledi. Hayata insanların gülen yüzleri ve sevecenliği ile tutunduğunu belirtti.
    Dilek Çalışkanın babası Durdali Çalışkan ise, Bu yıl ilk defa ziyaret edildiklerini, bu tür ziyaretlerin kendilerini çok mutlu ettiğini, hatırlanmalarının kendilerini hayata motive ettiğini söyledi. Aynı şekilde Mehmet Atılmaz’ın babası de bu ziyaretten mutlu olduklarını, hatırlandıkları için teşekkür ettiklerini belirttiler.
    Kaş Kent Konseyi Başkanı İsmail Gökçe yaptığı konuşmada‘’ Dilek Çalışkan kardeşimizi ve Mehmet kardeşimizi bu günün anlamı nedeniyle ziyaret ettik. Hepimiz birer potansiyel engelli adayıyız. Hepimizin başına bir gün her an her şey gelebilir. Onun için engeli vatandaşlarımızla birlikte hayatı paylaşmak zorundayız. Engelli kardeşlerimizi bir gün değil her gün hatırlamalı, sorunlarını tespit ederek kamu ve özelde çözüm noktasında çözüm üretmeliyiz. Onlar bizim emanetimiz ve yaşamımızın bir parçası olarak görmeliyiz. Bu nedenle Kent Konseyi olarak Engelliler Meclisini oluşturduk. Engelliler meclisinde görevli arkadaşlarımızla birlikte Kaş İlçemiz sınırları içersinde kayıtlı bulunan tüm engelli kardeşlerimizi tespit ederek onlara ulaşmaya ve sorunlarına bir nebze faydalı olmaya çalışacağız. Bu vesile ile engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Engelliler gününü kutluyorum’’ dedi.
 
Editör: TE Bilisim