KAŞ’TA EV SOYAN 3 HIRSIZ YAKALANDI
   Kaş ilçesinde evden hırsızlık yapan 3 şahıs polis tarafından yakalandı.
   Antalya’nın Kaş İlçesi’nde, Kaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları operasyonda Kaş’ta ev hırsızlığı yapan üç kişiyi, suç aletleri ve çaldıkları eşyalarla birlikte yakaladı.
Kaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2019 yılı içinde Kaş İlçesi’nde meydana gelen 5 ev hırsızlığı ile ilgili olarak çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonrası, Kaş’ta hırsızlık ev hırsızlığı olaylarına karışan, 5 ayrı olayda suç kayıtları olan C.C, K.O ve Y.Ç adlı üç kişiyi yakaladı. Yakalanan kişilerle birlikte Kaş’taki bazı evlerden çalındığı tespit edilen 2 adet bilgisayar, 2 adet laptop, bir adet cep telefonu, bir adet netbook,  bir adet harici bellek, bir adet powebank ve hırsızlık olaylarında kullandıkları aletler ele geçirildi.
Yakalan üç kişi Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgularını ardından Kaş Cumhuriyet Savcılığı’na sevkedildi. Üç kişiden 18 yaşındaki K.O tutuklama istemiyle sevkedildiği mahkemece tutuklandı. 37 yaşındaki C.C ve 14 yaşındaki Y.Ç ise savcılık sorgusunun ardından  serbest bırakıldı. K.O. ise 5 ayrı dosyadan tutuklanarak, Kaş cezaevine teslim edildi.
 
 
 
Editör: TE Bilisim