KAŞ’TA PROTOKOL VATANDAŞLA BAYRAMLAŞTI
  Kaş İlçesi’nde 60 yıldır devam eden gelenekselleşen ilçe protokolü ile vatandaşların Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşması 3 yıldır salgın hastalık pandemi nedeniyle yapılamayan bayramlaşma töreni tekrar yapıldı.
Antalya'nın Kaş ilçesinde 60 yıldır yapılan geleneksel Kurban Bayramı protokol ile vatandaşların bayramlaşması 3 yıldır salgın hastalık pandemi nedeniyle ara verilen bayramlaşma töreni nihayet bayramın ikinci günü Pazar günü tekrar yapılarak gerçekleştirildi. Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda protokol ile vatandaşlar bayramlaştı. Kaş Belediyesi Çay Bahçesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen bayramlaşma programına, Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Garnizon Komutanı Deniz Yarbay Serdar Yıldırım, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Erol, Emniyet Müdürü Volkan Cansever, Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu, Kaş Belediyesi 1. Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağası Arif Ardıç, daire amirleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
  Bayramlaşma programında konuşan Kaymakam Şaban Arda yazıcı, Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kaymakam Şaban Arda Yazıcı, programda yaptığı konuşmada, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yaşatılmasının gerekli olduğu önemli vecibeleri taşıdığını ifade ederek, “Bu mübarek dini günlerimize, bayramlarımıza, toplumsal olarak dayanışma ve kardeşliğe en üst düzeyde hakim olmamız durumlarını, tüm toplumsal tabakada yaşatma arzusunu taşıyoruz. Kardeşlik ve dayanışma günlerine en fazla ihtiyacımız olduğu bu günlerde yoksulumuzu, darda kalanı, fukaramızı korumalıyız. Bu düşüncelerle hepinize, ailelerinize, çocuklarınıza, sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara erişmenizi Allah’tan diliyorum” dedi. 
 Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ise, bayramların birlik, beraberlik yardımlaşma ve dayanışmanın yaşandığı müstesna günler olduğunu belirtti. Kaş’ta birlik, beraberlik içerisinde güzel bayramlar yaşanıyor. Bundan sonraki bayramların da hep bayram tadında geçmesini, sağlık, sıhhat içerisinde mutlu, huzurlu şekilde birlikte nice bayramlar yaşanmasını ümit ediyorum. Bütün hemşerilerimizin ve misafirlerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Ailenizle sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri, daha sonra ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla bayramlaşan ve sohbet eden protokol Kaş İlçe Sahil Güvenlik Bot Komutanlığına, İlçe Jandarma Komutanlığına ve Emniyet Müdürlüğüne bayram ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında kısa sohbetler yapan ziyaretçilere ev sahipleri tarafından kolonya, çikolata ve baklava tatlısı ikram edildi.
KAŞ BELEDİYE BAŞKANI ULUTAŞ, BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kurban Bayramı nedeniyle belediye personeli ile bayramlaştı.
Başkan Mutlu Ulutaş, Kurban Bayramı öncesi ilk olarak personeli ile bayramlaştı. Kaş Belediyesinde geleneksel bayramlaşma, Başkan Mutlu Ulutaş'ın yönetiminde gerçekleştirildi.
Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Akbudak ve Salih Usta ile birim müdürlerinin de katıldığı programda personelin bayramını kutlayan Başkan Ulutaş, “Sağlık içerisinde nice bayramları birlikte geçirmeyi diliyorum. Ailelerinizin de bayramını tebrik ediyorum” dedi.
Başkan Ulutaş, bayram dolayısıyla 9 günlük tatil olduğunu hatırlatarak, bu süre içerisinde belediye bünyesindeki Çevre Temizliği, Fen İşleri, Zabıta gibi müdürlüklerin aktif görevde bulunacağını belirtti.
Başkan Ulutaş, program çerçevesinde personele içerisinde kolonya, Türk kahvesi ve çikolata bulunan bayram paketi hediye etti.
KAŞ KAYMAKAMI VE KAŞ BELEDİYE BAŞKANINDAN ŞEHİTİN AİLESİNE BAYRAM ZİYARETİ
Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ve Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, 2009 yılında Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütünün döşemiş olduğu mayının patlaması sonucu şehit düşen Piyade Er Yusuf Polat’ın, Kaş’ın Kasaba mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
AK PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ATAY USLU KAŞ’TA
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kurban Bayramı dolayısıyla Gömbe mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gömbe Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesiyle ilgili incelemelerde bulunan milletvekili ve Kaş Belediye başkanı, panayır esnafını da dolaştı.
AK PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ATAY USLU BAYRAMLAŞTI
Antalya Milletvekili Atay Uslu ve Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kurban Bayramı münasebetiyle Ortabağ ve Gürsu mahallelerinde hemşehrileriyle bayramlaştı
 
Editör: TE Bilisim