KAŞ’TA GELENEKSEL MAHALLE İFTAR BULUŞMALARI VE KAŞ BELEDİYESİNDEN RAMAZAN  ETKİNLİKLERİ VE ŞENLİKLERİ
Kaş Belediyesi tarafından Ramazan Şenlikleri ve etkinlikleri kapsamında ilçe merkezi, Kınık, Yeşilköy ve Kalkan Mahallerinde geleneksel iftar yemekleri proğramı düzenlendi. Proğram çerçevesinde Karagöz Hacivat Gölge Oyunu ve İlizyon gösterisi gerçekleşti. Gösterilerde geceye katılan çocukların kahkahaları eşlik etti. Kaş Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan Şenlikleri ve Etkinlikleri proğramlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
KAŞ’TA YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLAR VE AİLELERİNE İFTAR YEMEĞİ
Kaş İlçesi’nde Yetim ve Öksüz Çocuklar ve Ailelerine iftar yemeği verildi.
Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı Dünya Yetimler Günü nedeniyle Kaş İlçe Kaymakamlığınca Akçagerme Tesislerinde Yetim ve öksüz çocuklar ve aileleri onuruna iftar proğramına katıldı. Kaymakam Yazıcı gecede yaptığı konuşmada” Dünya Yetimler Günü nedeniyle ilçemizde yaşayan öksüz ve yetim kardeşlerimiz ve onların kıymetli aileleri onuruna ilçe kaymakamlığımız tarafından düzenlenen iftar proğramında bir araya geldik. Rabbim yetim ve öksüz kardeşlerimizin geleceklerini bahtlarını her daim açık ve bahtiyar eylesin”dedi. 
KAŞ BELEDİYESİ’NDEN OVA MAHALLESİ’NDE İFTAR YEMEĞİ PROĞRAMI  
Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ile birlikte, Kaş İlçesi Ova mahallesinde Kaş Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği programına katıldı.
 Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş yaptığı konuşmada”Ova Mahallemizde hemşehrilerimizle birlikte iftar açtık. Rabbim, kabul eylesin”dedi.
BAŞKANDAN GÖKÇEYAZI MAHALLESİNE İFTAR ZİYARETİ
Kaş Belediye Başkanı Gökyazı Mahallesinde yaşayan yaşlı aileye iftar ziyaretinde buludu. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş mübarek Ramazan Ayı nedeniyle Kaş’ın Gökçeyazı Mahallesinde yaşayan yaşlı Osman Amca ve Alime Teyzenin iftar sofrasına misafir oldu. Yaşlı aileyle iftar yapan Başkan Ulutaş’ın ziyareti memnunlukla karşılandı.
 KAŞ İLÇESİ KINIK MAHALLESİNDE TOPLU İFTAR YEMEĞİ
Kaş İlçesi’nin Kınık Mahallesi’nde Kaş belediyesi tarafından verilen iftar yemeği proğramına Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, AK Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş yaptığı konuşmada”Kınık Mahallemizde hemşerilerizle birlkte toplu iftar iftarımızı açtık. Rabbim Ramazan ayının rahmetini ve bereketini arttırsın inşallah”dedi.
YEŞİLKÖY MAHALLESİNDE,  İFTAR YEMEĞİ
Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ile birlikte, Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesinde, Yeşilköy esnafları ve Kaş Belediyesi tarafından düzenlenen toplu iftar yemeği programına katıldı. Yeşilköy Mahallesi Kapalı Pazar yerinde yapılan Kaş Belediyesi Ramazan  Şenlikleri Etkinlikleri ve iftar yemeği proğramı çerçevesinde Muharrem Aygün İlahi Dinletisi ve Semazen gösterileri sunuldu. Ramazan Şenlikleri Etkinliklerine ve iftar yemeği proğramına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
KAŞ İSLAMLAR'DA "ŞEHİTLER HAFTASI" MÜNASEBETİYLE İFTAR VERİLDİ
Kaş’ın İslamlar Mahallesi’nde Şehitler Haftası nedeniyle iftar yemeği verildi.
MHP Kaş Belediye Meclis Grup Sözcüsü İsmail Kavcar yaptığı açıklamada; “Şehitler Haftası” Münasebetiyle Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve ebediyete irtihal etmiş Ülkücü Şehitlerimiz için İslamlar Mahallesinde iftar programında buluştuk. Cennet Mekan Olsun. Davetimize icabet eden MHP Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kaş Belediye Meclis Üyeleri arkadaşlarımız Hüseyin Balya, Muzaffer Gökçül,Kaş Sosyal Yardımlaşma Danışma Vakfı Müdürü Ayhan Yıldırım,Kaş Müftülüğü İlçe Müftü Yardımcısı Halil Başarı,Kaş TÜRKAV temsilcisi Adem Çiçek ,Kaş Diyanet-Sen Temsilcileri İsmail KILAVUZ,Harun ABUKAN,Kaş Ülkü Ocakları başkanı Bekir Baynurlar ve Ocak Yöneticileri ,Çavdır Mahallesi Eski Muhtarı Mahmut Koçyiğit ülküdaşlarımız ve aileleri ile birlikte iftarımızı açtık. Allah Birliğimizi, Dirliğimizi, Beraberliğimizi daim etsin" dedi.
 
 
Editör: TE Bilisim