KAŞ’TA ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

Kaş’ta Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı’nda saat 09:00’da yapılacak törenlerle kutlanacak
Antalya’nın Kaş İlçesinde Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs Cumartesi günü yapılacak tören ve etkinliklerle coşkuyla kutlanacak. Resmi Kutlama Töreni Bugün Saat 09:00’da Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek. Tören Kaş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü çelenginin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayacak. Törenler Antik Tiyatro’da saat 09.30’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve ardından Kaş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Osman Murat Erdoğan tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılacak. Öğrenciler tarafından Şiirlerin okunması , Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinin okunması, Gençliğin Ataya Cevabı Adlı Metnin Okunması,Oratorya (Şair Cahit Külebi- Atatürk Kurtuluş Savaşında, Türkü Dinletisi, Halkoyunları Ekiplerinin gösterileri, Gençlik Haftası Spor Turnuvalarında dereceye giren öğrenci ve sporculara ödüllerin verilmesi ile sona erecek.

19 Mayıs Cumartesi günü akşam saat 21.15’te Migros Kavşağından Cumhuriyet Meydanına kadar  fener alayı yürüyüşü ve İsmet Köroğlu öğrencileri tarafından müzik dinletisiyle proğram sona erecek.

KAŞ KÜLTÜR EVİ’NDE BUGÜN AÇILACAK OLAN GENÇLİK SERGİSİNE DAVET

   Kaş İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi Öğrencilerinin El Emeği Göz Nuru Yapmış Oldukları Resimleri Vı’ncı  Gençlik Resim Sergisiyle 18 Mayıs Cuma Günü Bugün Sergileyecekler Ve Tüm Vatandaşları Serginin Açılışına Davet Ettiler

   18 mayıs Cuma günü (Bugün) saat 18:00’de Kaş Kültür Evi’nde  İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinin VI. Gençlik Resim Sergisinin açılışı yapılacak. Yetkililer 18 Mayıs Cuma günü Kaş Kültür Evi’nde açılacak olan Gençlik Sergisine sanatseverler başta olmak üzere tüm vatandaşları serginin asçılışına davet ettiler.
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilisim