Kaş’ta Bisiklet Yolu Projesi çalışmaları başladı. Kaş Belediyesinin Ova ile Kınık Mahallesi arasında gerçekleştireceği Bisiklet Yolu Projesi için çalışmalar başladı.
 Antalya’nın Kaş İlçesi Belediyesi tarafından Kaş’ta bir ilk gerçekleştiriliyor. Kaş’ta ilk kez bir bisiklet yolu projesi yaşama geçirilmeye başladı. Kaş Belediyesi tarafından ilk kez bir bisiklet yolu projesi yaşama geçiriliyor. Kaş’a bağlı Ova ve Kınık Mahalleleri arasından gerçekleştirilecek olan Kaş’ın ilk bisiklet yolu 5 kilometre olacak. Yapılan ihale ile, Ova ve Kınık mahalleleri arasındaki bisiklet yolunun geçeceği bölümdeki yolun 1,5 kilometrelik bölümü, 4 metreden 10 metreye çıkarılacak. Yolun 5 kilometrelik bölümü de araç, bisiklet ve yaya yolu olarak düzenlenecek. Yol 2 milyon 858 bin 291 lira + KDV’ye mal olacak. Yol bir yıl içinde hizmete girecek.
   Proje ile ilgili olarak Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş yaptığı konuşmada”Bisikletin Kaş İlçemizde bir ulaşım aracı olarak kullanılmasını istiyoruz. Bunun için ilk kez 5 kilometrelik bir bisiklet yolunu yaşama geçirerek, bir başlangıç, bir adım atıyoruz. Bunun gerisi gelecek. Kaş’ta uygun olan bölgelerde yeni bisiklet yollarını yaşama geçireceğiz. Bisikletin en çevreci, en kolay ulaşım aracı olduğunu vatandaşımıza göstermek istiyoruz. Bunun yanında bisiklet kullandırarak, sağlıklı yaşamlarına da katkı sağlamak istiyoruz” dedi.
  
 
Editör: TE Bilisim