İRANLI KADIN, TARIM İLACI İÇEREK İNTİHAR ETTİ
   Kaş ilçesinde bir restoranda çalışan İran uyruklu Zibo E. (30), tarım ilacı içerek yaşamına son verdi.
  Antalya’nın Kaş İlçesi’ne bağlı Sahil Kılınçı Mahallesi Sıçak Yalısı’ndaki bir restorantta çalışan İranlı bir kadın intihar etti. Bugün öğleye doğru yaşanan intihar olayı ile ilgili olarak, Kaş Jandarma Komutanlığı ekiplerince soruşturma başlatıldı.
Kaş İlçesi’ne bağlı Sahil Kılınçlı Mahallesi Sıçak Sıçak Yalısı Mevkisi’nde deniz kenarındaki bir restorantta çalışan İran uyruklu 30 yaşındaki Zibo Ebnroomi adlı kadın, tarım ilacı içerek intihar etti. Kadını baygın halde bulan restorantın sahibi ve diğer çalışanlar, Kaş Jandarma Komutanlığı ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kaş Jandarma Komutanlığı ekipleri,  sağlık ekipleri ile birlikte kara yolu ulaşımı olmayan Sıçak Yalısı Mevkisi’ne, Kekova Sahil Güvenlkik Botu ile kısa sürede ulaştı. Yapılan kontrolde İran uyruklu Zibo Ebnroomi’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Sahil Güvenlik Botu’na alınan kadının cenazesi, Demre’ye bağlı Üçağız Mahallesi’ne çıkarılarak otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
   İranlı 30 yaşındaki Zibo Ebnroomi’nin daha önce buradaki restorantta çalıştığı, bir süre sonra ayrıldığı, ancak 20 gün önce tekrar gelerek çalışmaya başladığı öğrenildi. Kadının 4 Eylül 2020 tarihine Türkiye’de geçici ikametgah izni olduğu öğrenildi.  İranlı kadının intiharı ile ilgili olarak, Kaş Jandarma Komutanlığı’nca geniş çaplı soruşturma başlatıldı. İranlı kadının intiharındaki sır, soruşturma sonrası ortaya çıkacak.
 
Editör: TE Bilisim