KAŞ BELEDİYESİ’NDE ÇALIŞAN DÜNDAR AKSAK KAVGAYI AYIRMAK İSTERKEN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ
       Kaş ilçesinde kavgayı ayırmak isterken kalbinden ve karnından bıçaklanan Dündar Aksak (53) yaşamını yitirdi. Jandarma Aksak'ı bıçakladığı iddia edilen Serhat K. ile kavgaya karışan 4 kişiyi gözaltına aldı.
    Antalya’nın Kaş İlçesi’ne bağlı Kınık Mahallesi’nde, iki grup arasında çıkan  kavgayı ayırmak isteyen Dündar Aksak bıçaklanarak yaşamını yitirdi.
  Olay gece saat 23:30 sıralarında Kınık Mahallesi Merkezi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  gece Kınık Mahallesi Merkezi’nde hurdacılık yapan bir grup ile, Kınıklı M.K adlı bir vatandaş bilinmeyen bir nedenle kavgaya tutuştu. Kavgayı gören Kaş Belediyesi’nde şoför olarak çalışan 53 yaşındaki Dündar Aksak kavgayı ayırmak için araya girdi. Dört kişi olduğu belirlenen hurdacılardan Serhat K, Dündar Aksak’ı kalbinden ve karnından defalarca bıçakladı.  Ağır yaralanan Dündar aksak’a ilk müdahale olay yerinde 112 acil sağlık ekibi tarafından yapıldı. Durumu ağır olan Aksak, Fethiye’deki Leton Hastahanesi’ne götürüldü. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Aksak, aşırı kan kaybından yaşamını yitirdi.
   Evli ve 4 çocuk babası olan, 23 yıldır Kaş Belediyesi’nde şoför olarak çalışan  Dündar Aksak’ın cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Aksak’ın ikindi namazının ardından Kaş’ın Kınık Mahallesi’nde toprağa verildi.  Olayla ilgili S.K ve yanındaki 4 kişi Kınık Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı
 
Editör: TE Bilisim