KAŞ’TA Kınalı kuzular uğurlandı

    Antalya’nın Kaş İlçesi’ne bağlı Kınık Mahallesi’nde askere gidecek olan 7 genç için kına gecesi düzenlendi.

   Kınık Pazar Yeri’nde düzenlenen asker uğurlama ve kına gecesine Kaş CHP İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, Kaş MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, Kaş İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Şah Yılmaz, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Halil Arıkan, CHP eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş akbaş, geçtiğimiz dönem Kaş Belediye Başkan adaylarından ve eski Ova Belde Belediye Başkanı Tevfik Taner,askere gidecek 7 genç ,  gençlerin aileleri ve Kınıklılar katıldı.

   Kınık Mahallesi’nden  98/ 4 tertip askere gidecek olan Erkan Konu, Serdar Çıralı, Oktay Caner,  Ali Usmacı, Raşit Baskak, Serdar Çıralı ve Oktay Onuk tek tek sahneye çağrıldı. Askerlere yörük yağlığı takıldı. Ardından siyasi pati ilçe başkanları ve Kaş CHP Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Akbaş birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından kınalı kuzulara kına yakıldı. Düzenlenen asker eğlencesinde, asker adayları ve arkadaşları bol bol eğlendi.

  Yapılan konuşmalarda; asker ocağı, Peygamber ocağıdır. Bugün 7 gencimiz ve aileleri gurur dolu. Gençlerimizin yüreğindeki vatan sevgisi, Atatürk sevgisi gözlerinde ışıldıyor. Bu sevginizi yapacağınız askerlik görevinde yerine getirecek ve göstereceksiniz. Yolunuz açık olsun denildi. Ardından 7 genç için temsili uğurlama töreni yapıldı.
 
Editör: TE Bilisim