MAZBATASINI ALAN KAŞ BELEDİYE BAŞKANI MUTLU ULUTAŞ GÖREVE BAŞLADI
 
Antalya’nın Kaş İlçe Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş mazbatasını Kaş İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hicret Gültekin’den aldı. Başkan Ulutaş İle birlikte Ak Partili Meclis Üyeleri de Mazbatalarını aldılar.
 
Mutlu Ulutaş Adliye çıkışında, günün anısına belediye meclis üyeleri ile fotoğraf çektirdi. 

Mutlu Ulutaş Mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada "Hemşerilerimizin bize duyduğu güvenin bir nişanesi olan mazbatamızı aldık. Cenab-ı Allah çıktığımız bu yolda yar ve yardımcımız olsun. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Mutlu Ulutaş daha sonra belediye meclis üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak, Kaş Belediyesi'ne geçti. 

Kaş Belediyesinde Resmi devir teslim töreni düzenlendi. Törene Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Kaş Önceki Dönem Belediye Başkanı Halil Kocaer, Demre Eski Belediye Başkanı Süleyman Topçu, AK Parti Kaş İlçe Başkanı Hüseyin Aksak, MHP Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak, AK Parti ve MHP Kadın Kolları Başkanları, belediye personeli, siyasi parti üyeleri, delegeleri ve Kaşlı vatandaşlar katıldı.
 
Törende bir konuşma yapan önceki dönem Belediye Başkanı Halil Kocaer Belediye başkanlığı ve sivil toplum hayatında Kaş tarihine geçen hizmetlerini anlattı. Kocaer’in veda konuşmasında duygulu anlar yaşandı. Kocaer vatandaşlardan helallik isteyerek, yeni seçilen Başkan Mutlu Ulutaş’a her konuda destek olacağını ifade ederek başarılar diledi.
 
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ise yaptığı konuşmasında Başkan Halil Kocaer’in siyasi tecrübesinden dün olduğu gibi bundan sonrada istifade edeceklerinin altını çizerek kendisine Kaş’a yaptığı hizmetler için teşekkür etti.Ulutaş seçim sürecinde Kaş’ın örnek bir demokrasi duruşu sergilediğini, tüm siyasi partilerin centilmence ve siyasi olgunluk içerisinde seçim yarışında mücadele ettiklerini belirterek teşekkür etti. Seçimlerin geride kaldığına dikkatleri çeken Ulutaş konuşmasının devamında şunları söyledi; “ Bu günden itibaren tüm Kaş’lı vatandaşlarımın hizmetinde olacağım. Hükümetimizin Kaş’a olan desteği verdiği önem, dün olduğu gibi bundan sonrada artarak her zaman devam edecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız Kaş’a özel önem vermektedir. Sayın Milletvekillerimiz ve İl Başkanımız daima bizler ile olacaklardır. Kaş için söz verdiğimiz projelerimizi gerçekleştireceğiz. Bize güvenen ve bizi bu göreve layık gören vatandaşlarımızı mahcup etmeyeceğiz. Bize güvendiniz ve bizi bu göreve layık gördünüz hepinize şükranlarımızı sunuyorum” dedi.
 
Törende birer konuşma yapan Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın ve Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise görevi devreden başkan Halil Kocaer’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. Mutlu Ulutaş’ın her zaman yanlarında olacaklarını ve tüm imkânların Kaş için seferber edileceğini ifade ederek,  Kaş için yeni hizmet döneminin hayırlı olması temennisinde bulundular.
 
 Konuşmaların ardından Kaş İlçe Müftüsü Ahmet Bayer’in ve Vatandaşların katılımları ile hayırlı olması temennisi ile dua yapıldı.

Daha sonra Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş eski Belediye Başkanı Halil Kocaer ve davetliler Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen devir teslim törenine geçtiler. Yeni Kaş Belediye Başkanı Ulutaş, eski başkan Kocaer’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti. Ardından Halil Kocaer de Başkan Ulutaş’a  çiçek takdim ederek, başarılar diledi ve şehremini mührünü teslim etti.

 
Editör: TE Bilisim