Antalya’da sınıf öğretmeni Ayşe Eser Şahin'in mitolojik çalışmalardan oluşan eserlerinin yer aldığı sergi Kaş Kültürevi’nde açıldı.
   Antalya’daki bir okulda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Ayşe Eser Şahin’in sıra dışı sergisi, Antalya’nın Kaş İlçesi’ndeki Kaş Kültürevi’nde düzenlenen törenle açıldı. Ayşe Eser Şahin’in sergisinin açılışına, Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, Kaşlı yeri ve yabancı sanat severler, sanatçının dostları katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan sanatçı Ayşe Eser Şahin yaptığı konuşmada”Yedinci kişisel sergimi, Kaş gibi turizm ve sanat kentinde açmaktan dolayı son derece mutluyum. Sanat çalışmalarıma 2010 yılında başladım. Antalya Güzel Sanatlar Derneği üyesi olarak sanat çalışmalarıma devam ediyorum. Çalışmalarımda mitolojik öğeler ön planda yer alıyor. Eserlerimi, marker ve suluboya tekniği yapıyorum. Kendime özgü bir tekniğim var. Çocukluğumdan beri resim yapıyorum. Bu sergimin Kaş’ın sanat yaşamına ve turizmine katkı sağlaması en büyük dileğim” dedi.
Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren ise açılışta yaptığı konuşmada” Kaş Kültürevimiz’de yeni bir sanatçımızın sergisinde, sanat dostları ile bir aradayız. Bugün sıradışı eserlerin yer aldığı bir serginin ev sahipliğini yapıyoruz. Farklı sanatçıların açtığı sergiler, Kaş’ın bir sanat ve kültür merkezi olma yolundaki çabalarına büyük katkı sağlıyor” diye konuştu.
Şahin’in sergisinde mitolojik çalışmalardan oluşan 26 eseri yer alıyor. Sergi 20 gün açık kalacak…
 
 
 
Editör: TE Bilisim