ŞULE ÖĞRETMEN İKİZLERİNE İSİM VEREMEDEN YAŞAMINI YİTİRDİ
      Kaş ilçesinde sınıf öğretmeni Şule Siray Arıkan İleri (36), önceki gün doğum yaptıktan sonra fenalaştı. Şule öğretmen, dünyaya getirdiği ikiz bebeklerine isim koyamadan yaşamını yitirdi.
   Antalya’nın Kaş İlçesi’ne bağlı Palamut Mahallesi İlkokulu Öğretmeni Şule Siray Arıkan  İleri, doğum sonrası fenalık geçirerek yaşamını yitirdi. Şule Öğretmen, geride üç çocuk ve gözü yaşlı bir eş bırakarak sevenlerini üzdü.
   Kaş İlçesi’ne bağlı Palamut Mahallesi İlkokulu’nda 13 yıldır öğretmenlik yapan  36 yaşındaki Şule Siray  Arıkan İleri, ikiz bebeklerini doğurmak üzere Fethiye Esnaf Hastanesi’ne yattı. İki erkek bebek doğuran Şule Öğretmen, doğumdan sonra  kucağına aldı. Emzirdi. 29 Ekim günü doğum yapan Şule Siray İleri, gece birden fenalaşarak yoğum bakıma alındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen 30 Ekim günü yaşamını yitirdi. Şule Öğretmenin cansız bedeni, ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
  Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunu olan Şule Siray Arıkan  İleri, 13 yıllık öğretmendi. 13 yıldır da Palamut Mahallesi İlkokulu’nda görev yapıyordu. Evli olan Şule Öğretmen’in eşi  Mevlüt Başer Arıkan  İleri de Kaş’a bağlı Çavdır Mahallesi  Ortaokulu’nda matematik öğretmeni olarak görev yapıyordu. Nil Deniz adında 3,5 yaşında bir kız annesi idi. Yeni doğan bebeklerine ad bile verilmemişti.
   Arkadaşları ve velileri arasında çok sevilen bir öğretmen olan Şule Siray İleri’nin ani ölümü, eğitim camiasını yasa boğdu. Geride gözü yaşlı bir anne, baba, üç çocuk ve bir eş bırakan  İleri’nin cenazesinin  memleketi  olan Fethiye İlçesi’nde toprağa verileceği öğrenildi.
SAVCILIK ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ BULDU
Antalya'nın Kaş ilçesinde sınıf öğretmeni Şule Siray Arıkan İleri'nin ani ölümüyle ilgili savcılık soruşturma başlattı. Savcılık, ölümü şüpheli bularak otopsi yapılmasını talep etti. İleri'nin ölüm nedeni, otopsinin ardından belirlenecek. 
Şule Siray Arıkan İleri'nin, damar tıkanıklığı sonucu kalp krizi geçirip yaşamını yitirdiği üzerinde duruluyor. 
 
 
 
 
Editör: TE Bilisim