Antalya'nın Kaş ilçesinde Ülkü Ocakları düzenlenen tören ile açıldı.Açılış programına Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak , Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Alperen Tuğrul Küreşoğlu, Ülkü Ocakları Kaş İlçe Başkanı Bekir Baynurlar MHP İlçe Teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar katıldılar.

Açılış programı Kuran’ı Kerim Tilaveti ile başladı. Ardından Ülkücülük konulu şiir okundu.Ülkü Ocakları Kaş İlçe Başkanı Bekir Baynurlar ile Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Alperen Tuğrul Küreşoğlu birer konuşma yaptılar.

Antalya İl Başkanı Alperen Tuğrul Küreşoğlu konuşmasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezinin talimatları üzerine Kaş’ta Ülkü Ocakları Teşkilatının oluşturulduğunu ve Ülkü Ocakları Kaş İlçe Başkanı olarak Bekir Baynurlar’ın atamasının yapıldığını ifade etti. Alperen Tuğrul Küreşoğlu konuşmasının devamında şunları söyledi; “ Kaş İlçemizde ülkü ocaklarının açılması ile ilçede eğitim öğretim hayatına devam eden kardeşlerimizin nitelikli bir Türk ve Müslüman evladı olarak yetişmesinin önünü açacağız. Ayrıca geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi her türlü uyuşturucudan, kötü maddeden, bağımlılıktan ve yanlış işlerden de uzak tutacak çalışmalar yürüteceğiz.Kaş'ta ülkü ocakları çok daha güçlü şekilde hizmet etmeye başlamıştır. Bundan sonra da güçlü şekilde yoluna devam edecektir. Başkanımız ve yöneticilerimiz başta olmak üzere, emeği geçen tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ederim ” dedi.

Konuşmanın ardında hayırlı olması dileği ile dua edildi, ardından kurban kesilerek, Ülkü Ocakları Hizmete açıldı.

 
Editör: TE Bilisim