Antalya’nın Kaş İlçesi’nde, Kaş Orman İşletme Müdürlüğü tarafından vatandaşlara yeni yıla girerken ücretsiz fidan dağıtımı yapıldı.
   Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bir gün önce kurulan Kaş Pazarı’nda fidan dağıtımı için bir stand kuruldu. Kaş Orman İşletme Müdürlüğü tarafından kurulan standta, 250 selvi fidanı yerleştirildi. Fidan dağıtımı törenine Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Orman İşletme Müdürü Süleyman Demir, Orman Bölge Şefi Bayram Ceylan, Ak Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin ve orman işletme müdürlüğü çalışanları katıldı. Pazara gelenler, Kaş Orman İşletme Müdürlüğü standına davet edilerek, kampanya anlatıldı. Vatandaşlara, Kaymakam Şaban Arda Yazıcı, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Orman İşletme Müdürü Süleyman Demir ve Ak Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin tarafından birer selvi fidanı hediye edildi. Evlerinin bahçelerine, sokağına bu fidanı dikmeleri istendi. Nasıl dikmeleri gerektiği konusunda bilgi verildi.
   Kaş Orman İşletme Müdürü Süleyman Demir yaptığı konuşmada” Kaş, Türkiye’nin orman varlığı bakımından en zengin yerlerinden biri. Türkiye ortalamasının çok üstünde. Buna rağmen yeni yıl öncesi, 250 vatandaşımızın birer fidan dikmesi, yeni yıla bir fidanla girmesini sağladık. Yeşil bir Kaş için küçük bir kampanya yaptık” dedi.
 
Editör: TE Bilisim