DEPREMDE ZARAR GÖREN ELAZIĞ VE MALATYA BÖLGESİNE KAŞ’TAN YARDIM KAMPANYASI
Kaş Belediye Başkanlığınca Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremin ardından destek amaçlı yardım kampanyası başlatıldı.
Yurdun dört bir tarafından Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere yardım gönderilirken, Kaş Belediyesi de bölgeye yardım gönderme çalışmalarına başladı. Elazığ ve Malatya’da 24 Ocak Cuma günü akşam saatlerinde yaşanan deprem sonrası, Kaş Belediyesi bölgeye yardım elini uzattı. Kaş Belediyesi öncülüğünde Kaş merkez ve mahallelerinde hayırsever ve duyarlı vatandaşların yardımlarıyla toplanan giyecek ve yiyecek başta olmak üzere sebze meyve, battaniye, yorgandan oluşan ihtiyaç malzemeleri Kaş’ın Kınık Mahallesi’ndeki Kınık Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nden tırlara yüklenerek, Elazığ ve Malatya’ya gönderiliyor.
  Kaş Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 24 Ocak Cuma günü akşam Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem sonucu bölgede yaraların bir an evvel sarılması için destek amaçlı yardım kampanyası düzenlendiği kaydedildi.
Belediyede yardım çalışmasına başlandığı belirtilen açıklamada, kampanya kapsamında deprem bölgesine yaş sebze ve meyve başta olmak üzere, battaniye ve yorgan gibi ihtiyaç malzemelerinden oluşan paketlerin gönderileceği ifade edildi.
GEÇMİŞ OLSUN ELAZIĞ VE MALATYA DUALARIMIZ SİZİNLE
Yetkililer tarafından yapılan açıklamada”Elazığ ve Malatya’da 24 Ocak Cuma günü saat 20:55’te meydana gelen doğal afet deprem mağdur kardeşlerimiz için acısını yüreğinde hisseden duyarlı hayırsever vatandaşlarınızın yardımlarıyla toplanan yiyecek, giyecek, sebze, meyve tırlarla Kaş’ın Kınık Mahallesindeki Kınık Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nden tırlara yüklenerek Elazığ ve Malatya’ya gönderilecek ve depremzede kardeşlerimizin acısına destek vereceğiz. Dualarımız tüm kalbimizle onlarla”dedi.
 KAŞ CUMHURİYET MEYDANINDA DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM
Daha önceki yıllarda meydana gelen Kocaeli depreminde zarar gören ve adının açıklanmasını istemeyen bir bayan ve erkek hayırsever Kaş’ın Cumhuriyet Meydanı’nda Elazığ ve Malatya Depreminde zarar gören depremzede vatandaşlar için yardım topluyorlar. Kaşlı vatandaşlarda depremzedeler için toplanan yardım kampanyasına yoğun ilgi gösteriyor.
 
Editör: TE Bilisim