Antalya Süper Amatör'de mücadele eden Kaş Kınıkspor'un yaşadığı ekonomik zorluklar nedeniyle başlatılan yardım kampanyasına en anlamlı destek Kore Gazisi Nebi Er'den (89) geldi.
  Antalya Süper Amatör Lig’te mücadele eden, yaşadığı ekonomik zorluklar nedeniyle sezon başında kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kalan Kaş Kınıkspor’un başlattığı yardım kampanyasına en anlamlı destek, Kore Gazisi 89 yaşındaki Nebi Er’den geldi. Antalya’nın Kaş İlçesi’ne bağlı Çayköy Mahallesi’nde yaşamını sürdüren 89 yaşındaki 5 çocuk babası Nebi Er, bahçesinden topladığı zeytinleri yağ yaptırarak kazandığı paranın 500 lirasını Kınıkspor’a bağışladı. Er, bir zarfa koyduğu 500 lirayı Kaş Kınıkspor Başkanı Ayhan Yıldırım’a Kaş’a gelerek teslim etti.
  Nebi Er yaptığı yardım ile ilgili olarak yaptığı konuşmada” Ben Kore Gazisi maaşı ile geçinen bir insanım. Gençliğimde yağlı güreş yaptım, yağlı güreş hastasıyım. Bölgede yapılan yağlı güreşleri hiç kaçırmam. Bugünkü sağlığımı yağlı güreşe borçluyum. Ara sıra Kaş Kınıkspor maçlarına gidiyorum. Kınıkspor’un zor durumda olduğunu, yardım kampanyası açıldığını duydum. Zeytinlerimi sıktırarak sattığım yağdan kazandığım küçük paranın 500 lirasını yardım olarak ayırdım. Kaş Kınıkspor, bölgenin takımı. Kaş’ın tanıtımını yapıyor. İnsanlara, gençlere kahveye gitmek yerine spor sahasına çekiyor. Herkes bu takıma sahip çıkmalı. 50 lira, 100 lira demeden yardım etmeli”diye konuştu.
   Yardım karşısında duygulanan Kaş Kınıkspor Başkanı Ayhan Yıldırım ise yaptığı konuşmada”Şu ana kadar Kaş Kınıkspor yapılan en anlamlı yardım. Sözde değil, özde bir yardım” dedi.
   
 
Editör: TE Bilisim