Kumluca Ticaret Odası (KUTSO) ve Kumluca Ticaret Borsası (KUTBO) heyeti, yeni seçilen Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya ile Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'a hayırlı olsun ziyareti yaptı.
 
 
KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, KUTSO Meclis Başkanı Fahri Özen, KUTSO yönetim kurulu üyeleri, KUTBO Başkanı Fatih Durdaş, KUTBO Meclis Başkanı Mehmet Özçetinkaya ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet ilk olarak Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'yı ziyaret etti.
 
 
KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Başkan Okan Kocakaya'ya başarılar dilerken, "KUTSO olarak Kumluca, Finike, Demre ve Kaş'ta faaliyet gösteriyoruz. Yönetimi bu 4 ilçeyle paylaşıyoruz. Her ilçede temsilciliklerimiz var. Bölgenin sorunları ortak. 4 ilçemizde de göreve yeni belediye başkanları seçildi. Yeni dönemde birlikte çalışarak sorunların çözümünü sağlamak istiyoruz. Çünkü 4 ilçenin ekonomik yapısı ve sorunları ortak. Belediyelerin ekonomik durumlarını da az çok biliyoruz. Yeni çıkarılmak istenen bir hal yasası var. Bu yasaya karşıyız. Bunu her aşamada anlattık. Bölge üreticilerinin ciddi sorunları var. Bunları birlikte çalışarak aşabiliriz" dedi.
 
 
Belediye Başkanı Okan Kocakaya da iki kurumun da toplu biçimde ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Maalesef belediyemizin ekonomik durumu çok kötü. Son 3 ayda yapılan harcama yaklaşık 10 milyon lira. Kesin bir çalışma içindeyiz. Kamuoyunu bilgilendireceğiz. Elbette bölgemizdeki ve ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışacağız. Sivil toplum kuruluşlarının önerileri bizim için yol haritalarımızdan biri olacaktır. Hal Yasası konusunda da birlikte çalışacağız. Çünkü sorun bölmemizin öncelikli sorunlarından en önemlisi" diye konuştu.
 
 
KUTSO ve KUTBO başkanları Başkan Kocakaya'ya çiçek vererek başarılar diledi.
 
 
KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay ve KUTSO Meclis Başkanı Fahri Özen ile beraberindeki heyet daha sonra Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'ı da ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi. Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş da heyete ziyareti için teşekkür etti.

 
Editör: TE Bilisim