Antalya’nın Kaş İlçesi’ne bağlı Kınık Mahallesi’nde dört motosiklet çalan iki hırsız, Kaş’a bağlı Kınık Mahallesi jandarma Komutanlığı ve Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı 15. JASAT Timi’nin ortak çalışması sonucu yakalandı. Motosikletler sahiplerine teslim edildi.
   Kaş İlçesi’ne bağlı Kınık Mahallesi’nde çalınan ikisi plakalı ve ikisi plakasız dört motosiklet, kAŞ İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerinin çalışması sonucu bulundu. Kınık Mahallesi’nde 15 Kasım günü C. D isimli kişi Kınık Jandarma Komutanlığına başvurarak, motosikletinin çalındığını bildirdi. Kaş Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde harekete geçen Kınık Jandarma Komutanlığı ve Kaş Jandarma Komutanlığı 15. JASAT Timi ekipleri,  Kınık Mahallesi’nde üç motosikletin daha çalındığını belirledi. Yapılan çalışma ve araştırma sonrası dört motosikleti H.P, M.E ve C. P adlı üç kişinin çaldığı belirlendi. Kişilerin adreslerinin tespitinin ardından Jandarma ekipleri, Kaş Cumhuriyet Savcılığı’ndan arama ve el koyma izni aldı.  Jandarma ekipleri, üç kişinin adresine eş zamanlı operasyon düzenledi.  Operasyonda çalınan iki plakalı ve tescilli motosiklet ve iki adet tescilsiz motosiklet ve tescilsiz motosikletlere ait parçalanmış parçalar bulundu. Motosikletler, sahiplerine teslim edildi.
   Operasyonda gözaltına alınan H.P, M.E, ve C.P adlı üç kişi Kınık Jandarma Karakol Komutanlığı’nda yapılan işlemlerin ardında adliyeye sevkedildi.
20 ADET SUÇ KAYDI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI
Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Kaş İlçesi Kalkan Mahallesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik icra edilen faaliyet kapsamında hakkında 20 adet suç kaydı bulunan ve halen Antalya Asliye Ceza İlamat Bürosunun 2021/2-3378 sayılı kararı ile herkesin girebileceği bir yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hırsızlık suçundan aranan H.B. isimli şahıs 17.11.2021 günü icra edilen faaliyet ile yakalanmış olup, 18.11.2021 günü mevcutlu olarak Kaş Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.
Yetkililer yaptıkları açıklamada”Vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
 
Editör: TE Bilisim