MUTLU ULUTAŞ: “İLÇE BAŞKANLARI DA ADAY ADAYI OLABİLECEK”
 
Ak Parti Kaş İlçe Başkanlığı’nın 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek Mahalli İdareler seçimleri için aday adaylığı başvuruları 16 Kasım’da sona erdi. Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş ile seçim sürecini konuştuk.
 
Önümüzdeki sene mart ayında gerçekleşecek Mahalli İdareler seçimleri için Ak Parti, Antalya’nın Kaş İlçesi’nde ilk ve tek aday adayı olarak Erhan Sarıcaoğlu’nu belirledi. Seçim sürecinde Ak Parti’nin Kaş’ta nasıl bir yol izleyeceğini Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş anlattı.
 
Genel merkezin değerlendirme yapması bekleniyor 
 
Ulutaş, şunları söyledi: “Geçtiğimiz günlerde Ankara’daydık. Burada bizim de görüşlerimizi dikkate alaraktan genel çerçevede il başkanlığımız, büyükşehir belediye başkanımız, genel merkezimiz değerlendirme yapacak ve partimiz Kaş’ta kiminle netice alabilecekse o aday adayımız Ak Parti’nin adayı olacak.” İlçe Başkanlarının da aday adayı olabileceğine değinen Mutlu Ulutaş, kendileriyle alakalı kararı genel merkezin verdiğini söyledi. “Ak Parti’de kademelerde görev yapan başkanlarımız genel merkezimizin onayıyla aday adayı olabiliyor. Değerlendirmeler sonucunda bazı ilçe başkanlarımıza ‘aday adayı olabilirsiniz’ diye bildirilecek.” diyen Başkan Ulutaş, ilçe başkanlarının başvurularını 1 Aralık 2018 tarihine kadar yapabileceklerini belirtti. 
 
Ak Parti’nin olmazsa olmaz kriterleri
 
Ak Parti’den aday adayı olabilmek için özel bir kriter var mı sorusuna ise Mutlu Ulutaş, “Dürüst olması, memleketini ve insanını sevmesi, hizmet sevdalısı olması bizim olmazsa olmaz kriterlerimizdir. Milletin yanında bir karşılığı olan her kim varsa bizden aday adayı olabilir. İlla parti üyesi olması gerekmiyor” dedi.
 
“Hemşerilerimize müteşekkiriz”
 
Tüm teşkilat olarak seçim çalışmalarına devam edeceklerini anlatan Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, “Partimiz Kaş’ta her zaman milletimize hizmet etmek için mücadele eden bir partidir. Vatandaşlarımızın teveccühü de bu anlamda Ak Parti’den yana oluyor. Bu yüzden tüm hemşerilerimize müteşekkiriz” şeklinde konuştu.
 
Başkan Ulutaş’tan Kandil Mesajı
 
“Tüm hemşerilerimizin kandilini tebrik ediyoruz. Kandiller bizim toplumumuzda önemli yeri olan dönemlerdir. Kaş’ta gerek müftülüğümüz gerekse sivil toplum kuruşlarımızın buna göre programları oluyor. Kaşımız’da da kandillerimizi en güzel şekilde kutluyoruz. İnşallah Allah bizi nice kandillerde buluştursun.”
 
Editör: TE Bilisim