24 Kasım Öğretmenler Günü, Antalya’nın Kaş İlçesi’nde törenle kutlandı.
   Kaş İlçesi’ndeki Öğretmenler Günü ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Millet Mektepleri Başöğretmenliği verilişinin 92. Yıldönümü töreni, Kaş Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı. Törene, Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Melih Eroğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Galip Karakan, Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Kaş’taki tören, İlçe Milli Eğitim Müdürü Melih Eroğlu’nun Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Ardından saygı duruşu yapıldı;  hep birlikte İstiklal Marşı okundu.
 Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Melih Eroğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yaptığı konuşmada”Selam eğitimin kaynağı öğretmenlere, selam aydınlık ve güzel günlere. Selam doğruyu, iyiyi, güzeli ve daha nice değerleri öğreten öğretmenlere. Selam milletimizin yüz akı öğretmenlere. Selam Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e. Bugün Öğretmenler Günü. Pandemi nedeniyle buruk kutlasak da, yolumuz ülkemizi aydınlığa çıkaracak insan yetiştirmek. Bu duygularla Başta Bağöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete göç eden öğretmenlerimizi saygıyla, rahmetle anıyorum. Emekli ve çalışan tüm meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum”dedi.
    Törenin ardından Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Melih Eroğlu, emekli öğretmenler Fatma – İbrahim Öztürk çiftini ziyaret ederek, tüm emekli öğretmenler adına günlerini kutladılar.
 
Editör: TE Bilisim