RESSAM SEÇKİ ALTINCI SERGİSİNİ KAŞ KÜLTÜREVİ’NE AÇTI
  Öğretmen ressam, yazar Sezaver Seçki, altıncı sergisini Antalya’nın Kaş İlçesi’ndeki Kaş Kültürevi’nde açtı. Seçki’nin sergisi, pandemi sonrası Kaş Kültürevi’nde açılan ilk sergi oldu.
  Öğretmen ressam, yazar Sezaver Seçki, satan yaşamanın altıncı sergisini, Kaş İlçesi’ndeki Kaş Kültürevi’nde açtı. Seçki’nin sergisinin açılışına Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, yerli ve yabancı sanatçılar ve Seçki’nin dostları katıldı.
   Serginin açılışında bir konuşma yapan Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren yaptığı konuşmada” Bugün çok mutluyuz. Uzun süren pandemi süreci sonrası Kaş Kültürevi, sanatla, sanatçı ile buluşuyor. Bugün çok farklı bir sanatçının sergisi ile buluşuyoruz. Ressam, yazar, eğitimci bir sanatçının sergisi. Pandemi sürecinin bir an önce sona ermesini, Kaş Kültürevi’nin eskiden olduğu gibi, her ay birçok sanatçının sergisi buluşmasını diliyoruz. Çünkü turizm sanatla güzelleşiyor” dedi.
  Açılışta bir konuşma yapan sanatçı Sezaver Seçki ise yaptığı konuşmada” 5 yıldır Kaş’a tatil için Kaş’a geliyorum. Beş yıl önce Kaş Kültürevi’nde bir sergiyi gezdim. Buranın tarihi ve otantik yapısından çok etkilendim. O gün burada bir sergi açma hayali kurdum. O hayalim bugün gerçek oldu. Çok mutluyum. Artık Kaş’ta yaşamaya karar verdim, Kaşlı’yım”dedi.
   Ardından serginin açılışı yapıldı. Ressam Seçki, açılış sonrası “Kaderimize Yön Veren Evren Yasaları ve Kuantum Bilgelik”,  “Ben Ne Anlatıyorum Bilinçaltım Ne Anlıyor”, “Kendini Yönetme Sanatı” ve “İmgelerin, Olayların Sembolik Saklı Mesajı” adlı kitaplarını imzaladı.
    Sezaver Seçki’nin sergisinde 25 yağlı boya tablosu yer alıyor. Seçki’nin tablolarında daha çok natürmort çalışmalar, hayali mistik doğa çalışmaları ve doğadan seçmeler yer alıyor.  Şeçki’nin bu sergi altıncı sergisi. Daha önce iki kez Adana’da,  İskenderun, Aydın ve İstanbul’da beş sergi açtı. Adana Ressamlar Derneği çatısı altında birçok karma sergiye katıldı. Sergi, 20 Ekim tarihine kadar açık kalacak.
 
 
Editör: TE Bilisim