Antalya'nın Kaş ilçesindeki Çukurbağ Yarımadası'ndaki otelde 1 hafta süren Barborassa Sanat Çalıştayı'nda sanatçılar, resim yaptı.
Çukurbağ Yarımadası'ndaki bir otelde, 'Kaş Barborassa Sanat Çalıştayı' düzenlendi. Kuratörlüğünü Özer Ulukaya'nın yaptığı çalıştay, bir hafta sürdü. Çalıştaya, İstanbul, Ankara, Trabzon, Aydın ve Edirne'den 12 ressam katıldı. Sanatçılar, Ayhan Çetin, Aysun Altınöz, Beyda Çetin, Güler Genç Erol, Gül Ural, Hatice Türkeli, Meltem Akkaya, Nadide Acar Karaca, Murat Tolga, Vildan Yiğit, Yılmaz Çıracıoğlu bir haftalık süreçte yağlı boya ve akrilik dalında ikişer tablo yaptı. Tablolar, otelin bahçesinde sergilendi.
Çalıştayın küratörlüğünü yapan Özer Ulukaya, "Dünyanın her yerinde yaygın olan sanat otelleri projesinde, çalıştayla önemli bir adımı gerçekleştirdik. Sanata ve sanatın turizmle ilişkisine gönül vermiş sanatçı ve akademisyenlerin katılımı ile çok güzel çalıştayı yaptık. Ruhunu dinlendirmek isteyen yerli ve yabancı tatilcilerin, sanatçıların fırçalarından, kaleminden çıkan eşsiz tabloların yer aldığı otellerin çoğalması, çalıştayın en büyük amacı. Türk turizmi için usta sanatçıların resmettiği tablolarla süslenmiş odalar, çağdaş sanat eserlerinin yer aldığı restoranlar, orijinal heykellerin yer aldığı lobiler hayal değil" diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim