Türk Hava Kuvvetleri'nin gözbebeği SOLOTÜRK'ün ürünlerinin tanıtıldığı ve satışının yapıldığı ST Store TIR'ı, Antalya'nın Kaş ilçesine geldi ve yoğun ilgi gördü.
     Türk Hava Kuvvetleri’nin gözbebeği olan Türk Yıldızları ve Solo Türk’ün ürünlerinin tanıtıldığı ve satışının yapıldığı ST STORE, Antalya’nın Kaş İlçesi’ne geldi. Kaş Limanı’nda konuşlandırıan tırda, ST Store’nin lisanslı ürünleri havacılık hayranlarının beğenisine sunuldu. Dört  gün Kaş’ta kalacak olan tırdaki 30 çeşit  ürün satışa sunuldu. Tırdaki ürünlerin  ucuzu 10 lira ile anahtarlık, en pahalısı ise 300 lira ile satışa sunulan pilot montu.
   Tırdaki görevli ve tasarımcı Serkan Ödemiş yaptığı konuşmada” Solo Türk Ekibi, Türk Hava Kuvvetleri’nin sahip olduğu modern ve yüksek performanslı F-16 uçağının kabiliyetlerini, kullanım için yüksek seviyedeki bilgi ve beceriyi izleyiciye bir gösteri şeklinde sunuyor. Gösteri anında izleyenlere heyacanlı dakikalar yaşatıyor. Bu tırdaki ürünlerin satışından elde dilen gelirin bir bölümü, şehit ailelerine yardım sağlayan kartal vakfına aktarıyoruz. Kalak bölümü de Türk Yıldızları’nın giderleri için harcanıyor. ST Store Tırı, Solo Türk ekibinin faaliyetine ilişkin tanıtım yapıyor. Sadece lisanslı ürünlerin satışını yapıyor” dedi.
   Ödemiş, tırın üç gün sonra Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne gideceğini söyledi
   
 
Editör: TE Bilisim