Antalya’nın Kaş İlçesi Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Ramazan Çetin oldu. Aynı zamanda Kaş Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı olan Ramazan Çetin Başkanlığında oluşturulan Türk Hava Kurumu Kaş Şubesi’nin yeni Yönetim Kurulunda Mehmet Zorlu ( Başkan Yardımcısı), Hasan Çalışkan, Ömer Tüzer ve Kadir Ustaer görev aldılar. Nurten Canbey ise kurumda Şube Saymanı görevini yürütüyor.
 
Eski Başkan Durali Kolak 30 yılı aşkın bir süre görev yaptıktan sonra, sağlık sorunları nedeniyle başkanlık görevini başkan yardımcısı Ramazan Çetin’e devretti.
 
Türk Hava Kurumu Kaş Şube Başkanı Ramazan Çetin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “ 16 Şubat 1925 yılında Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından, “ İstikbal Göklerdedir” hedefiyle kurulan kurumumuz Türkiye'de havacılık sanayisini kurmak; askeri, sivil, sportif ve turistik havacılığın gelişmesini sağlamak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmektedir. Yönetim Kurulumuz bu prensipler ile Kaş’lı vatandaşlarımıza hizmet vermektedir.

 Sağlık sorunları nedeniyle görevini devreden eski Başkanımız Durali Kolak 30 yılı aşkın bir süre bu görevde bulunuyordu. Kendisi kurumumuza ve Kaş halkımıza üstün hizmetler vermiş değerli büyüğümüzdür. Kendisine ve geçmiş dönemlerde hizmeti geçen tüm yönetim kurulu üyelerine şükranlarımızı arz ediyoruz.

Türk Hava Kurumumuz her zaman Kaş halkından aldığımız büyük destekle kendisine yakışan görevin bilincinde olarak çalışmalarını sürdürecektir. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım daha öncede kurumumuzda çeşitli kademelerde görev yaptık. Tecrübelerimizi, bilgi birikimlerimizi hizmetlerimize aktaracağız.

Antalya ilçeleri içerisinde en yüksek gelir Kaş İlçemizde toplanmaktadır. Çalışmalarımıza destek olan tüm hayırsever vatandaşlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum ” Dedi.
 
 Evli ve 2 Çocuk babası olan Ramazan Çetin (64)  Aynı zamanda 12 yıldır Kaş Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Başkanlık görevini yürütüyor.Çetin , 41 yıl Kaş Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifin'de çeşitli kademelerde görev yaptı.

Editör: TE Bilisim