CUMHURİYETİN KURUCUSU ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÖLÜMÜNÜN 81’İNCİ YIL DÖNÜMÜNDE 10 KASIM PAZAR GÜNÜ KAŞ’TA DÜZENLENECEK TÖRENLERLE ANILACAK
 
Antalya’nın Kaş İlçesi’nde 10 Kasım Pazar günü Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Programı düzenlenecek. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 81’inci yıl dönümünde düzenlenecek törenler ile anılacak. İlk tören 10 Kasım Pazar günü Cumhuriyet meydanı’nda Saat: 08:50’de düzenlenecek.  08:50’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na Kaş Kaymakamlığı, Kaş Garnizon Komutanlığı ve Kaş Belediye Başkanlığı tarafından çelenk konulacak. Tören 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okunacak. İstiklal Marşı ile birlikte Türk Bayrağı hızlı bir şekilde göndere çekilecek ve İstiklal Marşının ikinci kıtası söylenirken ağır ağır Türk Bayrağı yarıya indirilecek.
 Cumhuriyet Meydanında törenin sona ermesiyle, ardından 10 Kasım Atatürk’ Anma Programı Kaş’ın Gökseki Mahallesi’nde bulunan Kaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda Saat 09:45’de  proğram gerçekleştirilecek.
 
 
 
 
Editör: TE Bilisim