MUTLU ULUTAŞ AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA ETTİ KAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYI OLDU
Antalya’nın Kaş ilçesi Ak Parti İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, görevinden istifa ederek Kaş Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.  Mutlu Ulutaş, Ak Parti Antalya  İl Başkanı İbrahim Etem Taş’a Antalya’da istifasını verdikten sonra miting gibi bir açıklama ile Ak Parti Kaş İlçe Başkanlığı’nda aday adaylığını açıkladı.
    Ak Parti Kaş İlçe Başkanlığı önündeki Ulutaş’ın aday adaylığı açıklamasına, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Ak Parti’den Kaş Belediye Başkan aday adayı olan Erhan Sarıcaoğlu, belediye meclisi üyeleri, ilçe yöneticileri, mahalle muhtarları ve yaklaşık  500 partili katıldı.
Başkan Adayı  Ulutaş aday adaylığı açıklamasında  yaptığı konuşmada”Her yolun bir sonu var. Her son da yeni bir başlangıçtır. 2008 yılında Ak Parti Kaş İlçe Yönetim Kurulu olarak başladığım siyasette, 2012 yılından bu yana Ak Parti Kaş İlçe Başkanı olarak devam ettim. Bugün yeni bir başlangıç için yola çıkıyorum. Kaş Belediye Başkanı aday adayı olmak için AK Parti Kaş İlçe Başkanlığı’ndan istifa ettim. Siyaset yaşamın olmazsa olmazı. Hepimiz siyasetle ilgilenmek zorundayız. Siyaset yaparsanız yanlışlara dur diyebilirsiniz. İyiye, güzele, doğruya doğru yön verebilirsiniz. Adaleti, doğruyu, iyiyi arasınız.  İlçe başkanı olarak 6 yıldır Kaş’a birçok hizmetin gelmesi için Belediye Başkanımız Halil Kocaer’le, ilçe yöneticilerimizle birlikte birçok hizmetin gelmesine öncülük ettim. Yaptığım görüşmeler sonunda 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, Kaş Belediye Başkanlığı’na aday adayı olmaya karar verdim. Verilecek her türlü karara saygılı olacağım. Partimizden kim Kaş Belediye Başkanı olursa bir nefer olarak çalışacağım. Bu davanın neferi olmaya devam edeceğim” dedi.
   Ardından kürsüye çağrılan Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ise yaptığı konuşmada” Mutlu başkan veda konuşması yaptı. Ben ne söyleyeyim diyerek toplantıya katılanları güldürdü.  Siyaset hizmet işidir. İlçe başkanlığı fedakarlık ve gönüllülük işidir. Vatandaşa hizmet etme işidir.  Mutlu Başkan’da 6 yıldır bu hizmet görenini yaptı. Mutlu Başkan veda etmiyor. Yeni ufuklara yelken açıyor. Çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.
   40 yaşında olan Mutlu Ulutaş, 2012 yılından bu yana Ak Parti Kaş İlçe Başkanlığı’nı yürütüyor. Turizmci. Celal Bayar Üniversitesi Biyoloji Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. Evli ve 2 çocuk babası.
  
 
Editör: TE Bilisim